Oğul Trump: Babam ırkçı olsaydı Michael Jackson'la görüşmeme izin vermezdi!

Oğul Trump: Babam ırkçı olsaydı Michael Jackson'la görüşmeme izin vermezdi!

ABD Başkanı Donald Trump'ın en büyük oğlu Donald Trump Jr., çocukluğunda Michael Jackson'la video oyunu oynamasına izin veren babasının ırkçı olamayacağını söyledi.

Başkan Trump'ın oğlu, Triggered: How the Left Thrives on Hate and Wants to Silence Us (Tetikleme: Sol Nefretten Nasıl Besleniyor ve Bizi Susturmak İstiyor?) adlı yeni kitabında babasına destek çıkarak Trump ailesinin "siyahi bir adamla tatil yaptığını" yazdı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın 41 yaşındaki en büyük oğlu Donald Trump Jr., adı erkek çocuklarını taciz ettiği iddialarına karışan ve hakkında taciz iddialarının anlatıldığı Neverland belgeseli yapılan dünyaca ünlü yıldız Michale Jackson'ın bir daire sahibi olduğu New York'taki Trump Tower'da "Popun Kralıyla" vakit geçirdiğini belirtti.

Kitapta, "Babamı itham ettikleri tüm iddialar dikkate alındığında, özellikle de 'ırkçı' olduğu (suçlaması), oğlunun tatilini siyahi bir adamla geçirmesi veya Micheal Jackson'la takıldığı düşünülünce kulağa garip geliyor değil mi? Eğer ırkçıysa o zaman kesinlikle bunda pek de iyi değil" ifadeleri yer alıyor.

Jr Trump aynı zamanda Amerikan futbolu oyuncusu Herschel Walker ile dostluğunu da hatırlatarak, "6 yaşımdayken Herschel ve ailesiyle birlikte Disney World'e gittim. Greenwich'teki evimize gelirdi." ifadelerini kullandı. 

Donald Trump Jr. Donald Trump Michael Jackson ırkçılık