Norveç Adalet Bakanı'nın bikinili tatil pozu ülkeyi ayağa kaldırdı!

Dünya haberleri Adalet Bakanlığı
Norveç Adalet Bakanı'nın bikinili tatil pozu ülkeyi ayağa kaldırdı!

Norveç Adalet Bakanı Emilie Enger Mehl'in İtalya tatilinde sörf tahtası üzerinde çekilmiş fotoğrafını paylaşması ülkeyi birbirine kattı.

Norveç'te Adalet Bakanı Emilie Enger Mehl'in tatil pozu gündem konusu olmuş durumda. İtalya’da tatile giden ve burada çekilen fotoğraf ve videoları sosyal medya platformu Instagram üzerinden paylaşan Mehl’in bir fotoğrafı ülkeyi ikiye böldü.

Tartışmanın başrolünde bulunan ülkenin genç adalet bakanı Emilie Enger Mehl, İtalya’da tatile giti. Tatile gittiği bölgede çektiği fotoğraf ve videoları sosyal medya platformu Instagram üzerinden paylaşan Mehl’in bir fotoğrafı ülkeyi ikiye böldü.

TARTIŞMANIN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ

Mehl, fotoğraflardan birinde Akdeniz’de bikinisiyle bir sörf tahtası üzerinde kürek yaparken görülüyor. Fakat Mehl’in büyük beğeni toplayan fotoğrafına ülkesinin muhalefeti çok sert tepki gösterdi. Muhalefet, Mehl’in 'Sörf tahtasını can yeleği olmadan kullandığını' ifade ederek bunun yasalara aykırı olduğunu sözlerine ekledi.

norveç adalet bakanı

Mehl’in adalet bakanı olarak kötü örnek olduğunu söyleyen muhalefete genç siyasetçiden jet yanıt geldi. Mehl, o fotoğrafın İtalya’da çekildiğini söyleyerek hiçbir yasanın çiğnenmediğini açıkladı. Mehl, 'Bu fotoğraflar İtalya’da tatildeyken çekildi ve arkadaşlarımla yüzüyordum ve güzel zaman geçiriyordum. Ben her zaman yerel kurallara ve yasaklara uydum' ifadelerini kullandı.

“HERKESE GÜZEL BİR YAZ TATİLİ DİLİYORUM”

Norveç medyası Dagbladet’e konuşan Mehl, “Ben herkesin güzel ve güvenli bir yaz geçirmesini diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Genç siyasetçi, gençlere kötü örnek olmakla ilgili soruları ise yanıtlamadı. Norveç kabinesinden isimler de Mehl’e destek verdi.

Norveç’te yasalar gereği kıyıya yakın yerlerde sörf tahtası kullananların can yeleği takmasına gerek duyulmuyor. Norveçli yetkililer, güvenlik gereği can yeleği takılmasını tavsiye ediyor.

Kaynak: Diğer

instagram instagram Norveç