Meksika'da havalimanında tel örgüleri geçerek uçağa giren genç gözaltına alındı

Meksika Dünya haberleri
Meksika'da havalimanında tel örgüleri geçerek uçağa giren genç gözaltına alındı

Meksika'nın başkenti Mexico City'de Benito Juarez havalimanı etrafındaki tel örgütlerden atlayan Cesar isimli zanlı, pistte bekleyen bir uçağa bindi. Kaçak olarak bindiği uçağın iniş takımlarına saklanan kişi, gözaltına alındı.

Meksika’nın başkenti Mexico City’de bulunan Benito Juarez Havalimanı’nda bir kişi, tel örgüleri aşarak pistte bekleyen bir uçağın iniş takımlarına saklandı.

Gencin kaçak olarak uçağa bindiği ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, uçak kalkmadan genci yakaladı. Uçağın iniş takımlarına saklanan genç gözaltına alındı.

Görgü tanıkları, gencin uçaktan inmek için güvenlik güçlerinden bir kutu içecek istediğini ve gencin içeceğini içtikten sonra aşağı inerek teslim olduğunu söyledi. Gencin yakalanma anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yasal işlem başlatıldı

Havaalanı yetkilileri, Cesar adlı zanlının 18 yaşından küçük olduğunu ve uyuşturucu kullandığını tespit ettiklerini belirtti. Genç hakkında “kendisi ve uçaktaki yolcuların hayatını riske atmak” suçuyla yasal işlem başlatıldı.

 

Kaynak: İHA

Meksika uçak kaçak yolcu