Meghan Markle ve Prens Harry'nin son kraliyet görevinde soğuk rüzgarlar esti

Meghan Markle ve Prens Harry'nin son kraliyet görevinde soğuk rüzgarlar esti

Meghan Markle ve Prens Harry son kraliyet görevleri olan İngiliz Milletler Topluluğu törenine katıldı. Törende Prens William ve Kate Middleton'un ikiliye karşı soğuk tavırları dikkat çekti.

Prens Harry ve Meghan Markle geçtiğimiz günlerde İngiliz kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerinden çekileceklerini açıklanmasından bu yana ilk kez Cambridge Dükü Prens William ve Cambridge Düşesi Kate Middleton için tekrar bir araya geldi.

Meghan Markle ve Prens Harry'nin son kraliyet görevinde soğuk rüzgarlar esti - Resim : 1

Ancak iki çift Westminster Abbey'de selamlaşırken, birçok kraliyet takipçisi bu 'soğuk' selamlaşma hakkında yorum yaptı.

Meghan Markle, "Merhaba" diyerek Prens William ve Kate Middleton'a gülümsedi. Ardından Prens Harry de kardeşi Prens William'ı merhaba diyerek selamladı.

Meghan Markle ve Prens Harry'nin son kraliyet görevinde soğuk rüzgarlar esti - Resim : 2

Kraliyet takipçileri bu selamlaşmanın acı verici göründüğünü belirtirken, Cambridge Dükü ve Düşesi'ni sosyal medyada 'soğuk' ve 'kaba' olarak tanımladılar. İki çift arasındaki soğuk havanın tören boyunca da devam ettiği gözlendi. 

Öte yandan, Prens Harry ve Meghan Markle'ın üst düzey Kraliyet görevleri istifasının ardından ilk kez bir araya gelen çiftlerin arasındaki soğuk tavrın ayrıca iki kardeş arasındaki uçurumu genişlettiği söyleniyor.

Meghan Markle ve Prens Harry'nin son kraliyet görevinde soğuk rüzgarlar esti - Resim : 3

İKİNCİ SIRADA

Geçmiş yıllarda düzenlenen törenlerin aksine bu kez Prens Harry ve Meghan Markle, üst düzey kraliyet ailesi protokolüne dahil edilmedi. Tıpkı, hiyerarşik düzende daha geriden gelen diğer aile üyeleri gibi Westminister Abbey'e kendi başlarına girip ikinci sıradaki yerlerine oturdular. Ailenin üst düzey üyeleri Prens Charles ile eşi Camilla, Prens William ile eşi Kate Middleton'ın gelişini beklediler. Diğer aile üyeleri ise Prens Harry ve eşinin bir sıra önünde oturdu. Kraliçe ise törene en son giriş yapan kişi oldu. 

Meghan Markle Prens Harry Prens William Kate Middleton