Prens Harry açıkladı: Kral Charles oyuncak ayısını yanından ayırmıyor

Dünya haberleri İngiltere Prens Charles
Prens Harry açıkladı: Kral Charles oyuncak ayısını yanından ayırmıyor

İngiliz Kraliyet ailesini karıştıran Prens Harry'nin Spare (Yedek) isimli kitabından ifşalar gelmeye devam ediyor. Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü itiraf eden Prens Harry'nin sünnet olduğu ve varlığının sebebinin ağabeyi olduğu yönündeki açıklamaları gündem olmuştu. Harry yine şaşırttı.

İngiliz Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakan Prens Harry'nin kitabından ifşalar gelmeye devam ediyor. Prens Harry'in son ifşası babasının yanından ayırmadığı ayıcığı...

Prens Harry, 'Yedek' isimli kitabında, büyürken babasını oyuncak ayıyla gördüğünü hatırladığını söyledi.

"Oyuncak ayı babamla her yere gitti. Kırık kolları ve sarkık iplikleri olan zavallı bir şeydi. Her yerinde delikler açılmıştı" ifadelerini kullandı. Ayının 'zavallı' gibi göründüğünü belirtti.

ÇOCUKLUĞUNDAN KALMA

Ayının İngiltere Kralı Charles'ın, zorbalığa uğradığı İskoçya'daki Gordonstoun yatılı okulundaki günlerinden kaldığı yönünde iddialar mevcut...

Oyuncağı hala yanında taşıyıp taşımadığı bilinmeyen Kral ile ilgili Harry, oyuncağın 'babasının çocukluğundaki mutlak yalnızlığını, onun yapabileceğinden çok daha iyi ve açık ifade ettiğini' belirtti.

 Prens Harry, ağabeyi Prens William ile bu olaya şahit olduklarında çok üzüldükleri ve bu durumun onları Camilla'yı aileye kabul etmeye teşvik ettiğini söyledi.

The King: The Life of Charles III'ün (Kral: III. Charles'ın Hayatı) yazarı Christopher Andersen da Kral Charles'in evden uzaktayken hala oyuncak ayısı ve klozet kapağı ile seyahat ettiğini duyurmuştu.

 

Kaynak: Haber Global TV

İngiliz Kraliyet ailesi Afganistan