Medya milyarderi Rupert Murdoch'ın aşkı kısa sürdü! Nişanlısından ayrıldı

Dünya haberleri
Medya milyarderi Rupert Murdoch'ın aşkı kısa sürdü! Nişanlısından ayrıldı

Fox News, The Wall Street Journal ve New York Post gibi yayınlara sahip olan 92 yaşındaki Rupert Murdoch, nişanlandığını duyurmasından sadece iki hafta sonra Ann Lesley Smith'ten ayrıldı.

Medya patronu Rupert Murdoch, 92 yaşında beşinci kez evlenmeye karar vermiş, 66 yaşındaki Amerikalı poliz vaizi Ann Lesley Smith ile nişanlanmıştı.

Çift, 20 Mart'ta verdikleri nişan haberinin ardından 4 Nisan'da da ayrıldıklarını duyurdu.

Haber, ünlü milyarder Murdoch'ın, nişanlısı Smith'e 2,5 milyon dolar değerinde (47,5 milyon TL) 11 karatlık nişan yüzüğü hediye etmesinin hemen ardından geldi. Çiftin ayrılık haberi ilk olarak Vanity Fair tarafından duyuruldu.

Çift, Murdoch’un dördüncü eşi Jerry Hall’dan boşandıktan sadece bir yıl sonra, bu yaz evlenmeyi planlıyordu. Ünlü milyarder, nişan haberlerini duyururken aşk konusunda oldukça da gergin olduğunu söylemişti: “Aşık olmaktan korkuyordum, ama bunun sonuncusu olacağını biliyorum. Öyle olsa iyi olur. Mutluyum.”

EN BÜYÜK ÇOCUĞU 64 YAŞINDA

Rupert Murdoch; 1956'dan 1967'ye kadar Avustralyalı uçuş görevlisi Patricia Booker ile 1967'den 1999'a kadar İskoç asıllı gazeteci Anna Mann ile 1999'dan 2014'e kadar da Çin doğumlu girişimci Wendi Deng ile evliydi. Son eşi ünlü eski model Jerry Hall’dan geçen Eylül ayında ayrıldı.

Murdoch'un önceki evliliklerinden altı çocuğu var: İlk eşi Patricia Booker'dan şimdi 64 yaşındaki kızı Prudence MacLeod, 53 yaşındaki kızı Elisabeth ve 50 yaşındaki oğulları Lachlan ve ikinci eşi Anna Mann'dan 49 yaşındaki James ve 21 yaşındaki olan kızı Grace; üçüncü eşi Wendi Deng'den 19 yaşında Chloe adlı çocukları var.

Kaynak: Haber Global TV

Rupert Murdoch Fox News The Wall Street Journal New York Post