Malezya eski Kralı'nın eşinden çarpıcı iddia!

Malezya eski Kralı'nın eşinden çarpıcı iddia!

Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina, geçtiğimiz yıl evlendiği eski Malezya Kralı Sultan V. Muhammed ile evliliği hakkında konuştu ve eşinin kendisini boşadığını internetten öğrendiğini, oğlunun kraldan olduğunu DNA testiyle kanıtlayacağını söyledi

Geçtiğimiz ayından bu yana ayrı olan 50 yaşındaki eski Malezya Kralı Sultan V. Muhammed (50) ile 27 yaşındaki eski Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina'nın peri masalı gibi başlayan evliliği bitti. Voevodina sessizliğini bozarak eski eşinin, mayıs ayında doğan çocuğunun kendisinden olduğunu inkar ettiğini söyleyip oğlu Leon'un V. Muhammed'den olduğunu kanıtlamak için DNA testine başvuracağını söyledi. Ayrıca boşandığı haberlerini de internetten öğrendiğini söyleyerek, "Kimse beni mahkemeye çağırmadı, boşanma evrakları gelmedi" dedi.

Sultan V. Muhammed, temmuz ayında şeriat kurallarına göre boşadığı Voevodina'nın Rusya'da katıldığı bir reality şov programında kameralara yansıyan 'havuzda seks' skandalının ardından görev süresinin dolmasını beklemeden Malezya tahtından çekildiğini açıklamıştı.

Asıl adı Faris olan Malezya Kralı'na seslenen Voevodina, "Faris uyan, senin bir oğlun var, sen bir babasın. Ayrıca kraliyet üyesisin. Evliliğimizde ne olduğu sorun değil, sadece oğlumun anne babasının olmasını istiyorum. Sadece çocuğunu düşün" diyerek seslendi.

Oksana Voevodina Malezya