Lisede büyük skandal! Kimse gözlerine inanamadı, müfettiş şoka girdi

ABD
Lisede büyük skandal! Kimse gözlerine inanamadı, müfettiş şoka girdi

ABD'nin Kentucky kentindeki bir lisede, öğretim yılı başlangıcı için organize edilen kutlamalarda öğrenciler; okul müdürü, öğretmenler ve kentin belediye başkanına kucak dansı yaptı. Skandal görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ABD'nin Kentucky eyaletinde yer alan Hazard Lisesi'nde görülmemiş bir skandal yaşandı. Geleneksel okula dönüş partisinde yaşananlar sosyal medyaya yansıyınca büyük tepki çekti ve okul müdürü hakkında soruşturulma başlatıldı.

Lisede büyük skandal! Kimse gözlerine inanamadı, müfettiş şoka girdi - Resim : 1

KUCAK DANSI YAPTILAR

Okulun spor salonunda düzenlenen sözde eğlencede kız ve erkek öğrencilerin Lise müdürü ve okul personeline kucak dansı yaptığı görüldü. İç çamaşırlarıyla spor salonunda gezerek dans eden öğrenciler sırayla sandalyelerde yan yana oturan okul müdürü ve diğer okul personelinin kucaklarına oturup dans ediyor ve uygunsuz görüntüler sergiliyor.

Lisede büyük skandal! Kimse gözlerine inanamadı, müfettiş şoka girdi - Resim : 2

SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Okulun yer aldığı Hazard bölgesi yöneticileri olayın soruşturulduğu açıkladı.

Hem okul müdürü hem de belediye başkanlığı yapan Donald “Happy” Mobelini neredeyse tüm fotoğraflarda başrolde yer alıyor ve durumdan rahatsız olmak bir yanan oldukça mutlu bir yüz ifadesine sahip olduğu açıkça görülüyor.

Lisede büyük skandal! Kimse gözlerine inanamadı, müfettiş şoka girdi - Resim : 3

Müdürün siyah bir elbise giymiş bir erkek öğrencinin önünde eğilip dans etmesini izlediğini gösteren fotoğraflar büyük tepkiye yol açtı. Aynı erkek öğrencinin sonrasında elbiseyi üzerinden sıyırıp üstü çıplak bir şekilde spor salonunun etrafında dolaşarak dans ettiği anlar da sosyal medyaya yansıyanlar arasında.

Lisede büyük skandal! Kimse gözlerine inanamadı, müfettiş şoka girdi - Resim : 4

Kaynak: Diğer

ABD Kentucky soruşturma lise sosyal medya