Leonardo DiCaprio canlandırdı, fotoğrafı rekor fiyata satıldı

Leonardo DiCaprio canlandırdı, fotoğrafı rekor fiyata satıldı

Leonardo DiCaprio'nun canlandırdığı, dünyaca ünlü 'The Wolf of Wall Street' filminin gerçek kahramanı Jordan Belfort'un David Yarrow tarafından çekilen fotoğrafı 10 dakikada 200 bin dolara satıldı

Filmde, Leonardo DiCaprio'nun canlandırdığı, Martin Scorsese'nin yönetmenliğini yaptığı, lüks parti düşkünü, hırslı bir borsacı olan Jordan Belfort'un gerçek yaşamı anlatılmıştı.

ABD'deki 'Art Basel Miami Beach' adlı sergide İngiliz fotoğrafçı David Yarrow tarafından Belfort'un gerçek fotoğrafı satışa çıkarıldı. Fotoğraf, sergi açılışından 10 dakika sonra 200 bin dolara satıldı. Fotoğrafı alan kişinin adı açıklanmazken, fotoğrafı satan 'The Maddox' galerisi satıştan elde edilen gelirin 160 bin dolarının bir yardım kuruluşuna bağışlanacağını açıkladı.

Yarrow, Kaliforniya eyaletindeki bir ofiste uygun bir yer hazırlamanın 3 saat sürdüğünü ve Belfort ile fotoğraf çekilmesi için iki model, 1 kurt getirdiğini, çekimin 150 bin dolara mal olduğunu söyledi. Fotoğrafta, o dönem çok para kazanan, aynı hızla da harcayan genç borsacının etrafında saçılmış banknotlar görülüyor. Yarrow, kurtların ısındığından dilini çıkardığını, fotoğraftaki kurdun ağzının kapalı olmasını istediği için, soğutmaları gerektiğini söyledi. 

The Wolf of Wall Street Leonardo DiCaprio