Kraliyet ailesinin sansasyonel ismi konuştu, yine basının hedefi oldu

Haberglobal.com.tr
İngiltere Birleşik Krallık

Prens Harry'nin eşi Meghan Markle, ABD'de katıldığı bir etkinlikte hamilelikleri boyunca yaşadıklarını anlattı. Özellikle sosyal medyada zorbalığa uğradığını savundu. İngiliz basını ise ,Markle'ı bir kez daha sert sözlerle eleştirdi.

İngiliz kraliyet ailesinin sansasyonel ismi Meghan Markle, Kadınlar Günü nedeniyle Teksas'ta bir etkinliğe katıldı. Eşi Prens Harry de onu ön sıradan izledi.

Sussex Düşesi Markle, sosyal medyada kullanılan dili ve yapılan yorumları sert bir dille eleştirdi. Çoğu zaman insanlığın unutulduğunu, bu durumun değişmesi gerektiğini söyledi. Markle, her iki hamileliğinde de zorbalığa maruz kaldığını savundu. "Bu zalimce" diye konuştu.

"İNGİLTERE'DEN UZAK DUR MEGHAN"

İngiliz Daily Mail Gazetesi ise dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı. ABD'de istediği popülariteyi yakalayamayan Markle'ın, İngiltere'deki imajını yeniden canlandırmak için bir PR uzmanıyla çalışmayı planladığı ileri sürüldü.

"İngiltere'den uzak dur Meghan" başlıklı haberde, tahtın 1 numaralı varisi Prens William'ın eşi Kate Middleton'ın karın bölgesinden geçirdiği ameliyatın ardından yaşadığı sağlık sorunları hatırlatıldı. Markle'ın, Middleton'ın yokluğundan faydalanmaya çalıştığı ima edildi.

Hatta Sussex Düşesi'nin İngiltere'de istenmediği ve ülkedeki imajıni toparlamasının imkansız olduğu yorumu yapıldı.