Kraliçe Elizabeth'in yerine Kate Middleton! Törendeki kıyafetinde dikkat çeken detay!

İngiltere
Kraliçe Elizabeth'in yerine Kate Middleton! Törendeki kıyafetinde dikkat çeken detay!

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden, son olarak belini de inciten ve anma törenine katılamayan Kraliçe Elizabeth'in yerinde Kate Middleton yer aldı.

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, bu kez belini incitmesi nedeniyle 1. Dünya Savaşı'nda ölenler için düzenlenen anma törenine de katılamadı.Etkinlikte Kraliçe Elizabeth'in yerini Kate Middleton aldı.

Kraliçe Elizabeth'in yerine Kate Middleton! Törendeki kıyafetinde dikkat çeken detay! - Resim : 1

Kraliçe’nin yokluğunda yerini Middleton’ın doldurması 'Taht sıralamasında değişiklik mi olacak?' yorumlarına neden oldu.

Kraliçe Elizabeth'in yerine Kate Middleton! Törendeki kıyafetinde dikkat çeken detay! - Resim : 2

Normalde Anma Günü etkinlikleri kapsamında töreni izlemek üzere Dışişleri Bakanlığı’nın balkonuna çıkan Kraliçe’nin hemen yanında tahtın varisi Prens Charles’ın eşi Camilla Parker Bowles olurdu. Ancak bu yıl balkonda tam ortada, yani normalde Kraliçe’nin durduğu yerde tahtın ikinci varisi Prens William’ın eşi Kate Middleton vardı. Camilla Parker Bowles ise Middleton’ın sağında bekledi.

Kraliçe Elizabeth'in yerine Kate Middleton! Törendeki kıyafetinde dikkat çeken detay! - Resim : 3

KIYAFETİNDE 3 GELİNCİK DETAYI

Daily Express'e göre, Kraliyet Ailesi üyeleri, savaşta savaşan ve ölen aile üyelerinin onuruna birden fazla gelincik takıyor. Kate'in büyük büyükannesinin Birinci Dünya Savaşı'nda ölen üç erkek kardeşi için üç tane giydiği düşünülüyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

İngiltere