Köpek balığı genç kadına kızının gözleri önünde saldırdı

köpek balığı Meksika Vahşi Doğa
Köpek balığı genç kadına kızının gözleri önünde saldırdı

Meksika sahilinde kızının gözü önünde köpek balığı saldırısına uğrayan 26 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Meksika sahilleri korkunç bir olaya sahne oldu. Adının Maria Fernandez Martinez Jimenez olduğu öğrenilen bir kadın köpek balığının saldırısına uğradığında kızıyla birlikte yüzüyordu. Tehlikeyi hissettiği anda çocuğunu yüzen platforma çıkarmaya çalıştı ve başarılı oldu. Ancak kendisi kurtulamadı. Köpek balığı kadının bacağını keskin dişleriyle ısırarak bacağın bir kısmını kopardı. Her şey küçük kızının gözleri önünde cereyan etti.

Bir süre sonra Maria'nın vücudu kumsala çıkarıldı. Ancak talihsiz kadın aşırı kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti.

Köpek balığı genç kadına kızının gözleri önünde saldırdı - Resim : 1

Bölgedeki Sivil Koruma'dan yapılan açıklamada "Körfezde bir kişinin hayatını kaybettiği ihbarı alındı. Denizden çıkarılamayan kadının bir bacağının büyük bölümünün köpek balığı tarafından koparıldığı görüldü. Muhtemelen kumsala getirilebildiğinde hayatını kaybetmişti" denildi.

PLAJLAR KAPATILDI, YÜZME YARIŞI ERTELENDİ

Yaşanan trajedinin ardından bölge halkı ve ziyaretçiler sudan uzak durmaları konusunda uyarıldı. Aynı yerde yapılacak yüzme yarışı ise ertelendi. Civardaki Melaque ve Barra de Navidad plajları da yüzmeye kapatıldı.

Cihuatlan Belediyesi bir mesaj yayınlayarak "Plajlarımızdan birinde yaşanan korkunç olaydan sonra önceliğimiz tüm vatandaşlarımızın güvenliğini ve refahını garanti altına almaktır. Bu nedenle tedbir amaçlı olarak plajlara erişim bir sonraki duyuruya kadar yasaklandı. Sahillerimizde güvenliğin sağlanması için durumun değerlendirilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması amacıyla ilgili makamlarla iş birliği içinde çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Global TV