Kıskanç kadın dehşeti yaşattı! Uyurken makasla eşinin cinsel organını kesti

Kıskanç kadın dehşeti yaşattı! Uyurken makasla eşinin cinsel organını kesti

40 yaşında Vietnam'daki bir erkeğe kıskanç karısı tarafından dehşet yaşatıldı. Herkesi şaşkına çeviren olayda, kocasının kadın arkadaşları tarafından çok seviliyor olmasına dayanamayan kadının makasla cinsel organını kestiği öne sürüldü

Mayıs ayının başlarında Vietnam'da yaşanan olay, kan dondurdu. Yerel basında yer alan iddialara göre, kocasının ilişkisi olduğunu öğrenen bir kadın, kocasının uyumasını bekledikten sonra, 40 yaşındaki adamın cinsel organını makasla kesti. 

VN Express gazetesinin haberine göre, cinsel organını kestikten sonra eşinin kanlar içinde kalmasına dayanamayan kadın ambulans çağırarak hastaneye götürdü. Saatler sonra hala kan içinde olan adamın kendine gelmeye başladığında ise neye uğradığını şaşırıp karısının neden böyle bir şey yaptığına anlam veremediği belirtildi. 

Kanlar içinde kesik bir penis ile hastaneye götürülen adam, çevredekilerin şaşkın bakışlarıyla acilen ameliyata alındı. Yaklaşık 7 saat süren ameliyat sonrası açıklama yapan doktorlar, cinsel organın iyileşen kısmının yeniden bağlanması için çok çaba gösterildiğini belirtti. 

 

Kıskanç kadın dehşeti yaşattı! Uyurken makasla eşinin cinsel organını kesti - Resim : 1

Cho Ray Hastanesi Üroloji Bölümü'nden Doktor Nguyen Thanh Tuan, sağlık ekibinin uzun süren uğraşlarla cinsel organı yerine dikmeyi başardıklarını, ancak iyileşen kısmın dikilen kısma tutunmasının biraz zaman alacağını söyledi. 

Dr. Tuan, "Penis, makasla kesildiği için yaranın tedavi edilip, bölgenin enfeksiyondan arındırılması gerekiyor. Bu operasyonda özel mikrocerrahi gözlük kullanılması ve cerrahların damar cerrahisinde uzman olması gerekiyor" dedi. 

Talihsiz olaydan 10 gün geçmesinin ardından kimliği belirlenmeyen adam, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Cinsel organı makasla kesilen adam; "İyi hissediyorum, yürüyebiliyorum, normal yemek yiyorum, kesilen alan artık pembe renkte." dedi.

Kadının kıskançlık sebebiyle yaptığı belirtilen olayın sebebinin doğruluğu ise polis tarafından araştırılıyor. 

Daha önce de benzer olayların yaşandığı hatırlatılırken, ABD'de Alex Bonilla isimli bir adam, karısının sevgilisinin cinsel organını kestiği için hapse atılmış, karısının kendisini aldattığı öne sürülen adamı sandalyeye bağladıktan sonra silah zoruyla penisini kesmiş ve ardından cinsel organı alarak kaçmıştı. 

Vietnam'da yaşanan son olayda ise, aynı hastanedeki verilere göre, her yıl 5 ila 10 arasında benzer bir durumun yaşandığı kaydedildi. 

Kaynak: Haber Global TV

Vietnam