Kiev'den korkunç görüntü! Füzeler apartmanı vurdu

Dünya haberleri Rusya Ukrayna Savaşı

Ukrayna'nın başkenti Kiev'den çok çarpıcı görüntüler geliyor. Kiev'in Juliani bölgesinde bir apartman füzelerle vuruldu. Saldırıda iki kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Rus ordusunun girmeye çalıştığı Ukrayna'nın başkenti Kiev'de sivillerin yaşadığı bir bina füzeyle vuruldu. Rusya ile Ukrayna askerleri arasında yoğun çatışmalar 3 gündür devam ediyor. Çatışmaların Kiev çevresinde yoğunlaştığı görülüyor.

Zaman zaman patlama ve siren seslerinin duyulduğu Kiev'in Lobanovskiy Mahallesi'ndeki çok katlı apartman füzeyle vuruldu. Binanın vurulma anı kameralara yansıdı.

2 KİŞİ ÖLDÜ, 4 YARALI

Rus ordusunun girmeye çalıştığı Ukrayna'nın başkenti Kiev'de sivillerin yaşadığı bir binanın füzeyle vurulması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Rusya ile Ukrayna askerleri arasında yoğun çatışmalar 3 gündür devam ediyor.

Çatışmaların Kiev çevresinde yoğunlaştığı görülüyor.

Zaman zaman patlama ve siren seslerinin duyulduğu Kiev'in Lobanovskiy Mahallesi'ndeki çok katlı apartman füzeyle vuruldu.

Binanın vurulma anı kameralara yansıdı.

Ukrayna İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Kiev'den korkunç görüntü! Füzeler apartmanı vurdu - Resim : 1

UKRAYNA DIŞİŞLERİ BAKANI'NDAN SERT TEPKİ

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, saldırıya sert tepki gösterdi. Kuleba, "Güzel, huzurlu şehrimiz Kiev, Rus füzelerinin saldırısı altında bir gece daha geçirdi. Bunlardan biri Kiev'de bir apartmanı vurdu. Tüm dünyadan Rusya Federasyonu'nun tamamen izole edilmesini talep ediyorum" dedi. 

Kiev'den korkunç görüntü! Füzeler apartmanı vurdu - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

ukrayna Kiev ukrayna haberleri Kiev haberleri Rusya Ukrayna savaşı