Kevin Spacey'den Frank Underwood'lu Noel mesajı...

Dünyaca ünlü aktör Kevin Spacey, hakkındaki taciz iddialarının ardından oynadığı House of Cards dizisinden çıkarılmıştı. Spacey, burada canlandırdığı Frank Underwood karakterine bürünerek yayınladığı video ile Noel mesajı verdi

2016 yılında hakkındaki taciz iddiaları nedeniyle suçlanarak mahkemeye çıkarılan ve içinde olduğu birçok proje iptal edilen aktör Kevin Spacey, YouTube hesabında tıpkı geçen yıl Noel'de olduğu gibi bir video yayımlayarak hakkındaki suçlamalara Frank Underwood karekteriyle yanıt vermişti. Spacey'nin dün yayınladığı video, henüz 1 gün olmadan 650 bin izlendi. 

Taciz iddialarından sonra Netflix'te yayınlanan 'House of Cards' dizisinin kadrosundan çıkarılmıştı. Dizide  canlandırdığı Frank Underwood karakterine bürünen Spacey, tüm dünyaya açıkça olmasa da bir kez daha hakkındaki suçlamaları sessizce kabullenmeyeceği mesajını tekrarladı.

59 saniyelik video, KTWK, Kill Them with Kindness (Onları nezaketinle öldürebilirsin) başlığı ile paylaşıldı. 

Şömine başında oturan Spacey videoda, "Sana mutlu noeller dileme fırsatını kaçıracağımı gerçekten düşünmedin değil mi? Oldukça iyi bir yıl oldu ve sağlığımı geri kazandığım için minnettarım. Ve bunun ışığında, hayatımda bazı değişiklikler yaptım ve sizi de bana katılmaya davet etmek istiyorum. 2020'ye doğru giderken, bu dünyada daha iyi olmak için oy vermek istiyorum. Evet, ne düşündüğünü biliyorum; Ciddi olabilir mi? Çok ciddiyim. Bu o kadar zor değil güven bana. Birisi hoşunuza gitmeyen bir şey yaptığında, saldırmaya devam edebilirsiniz. Ancak hislerinizi bastırabilir ve beklenmedik olanı yapabilirsiniz. Onları nezaketle öldürebilirsiniz" diyor. 

TACİZ İDDİALARI

Amerikalı aktör Kevin Spacey hakkında cinsel saldırı suçlamasıyla Los Angeles'ta ekim ayında görülen dava, oyuncuyu suçlayan kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle düşürülmüştü.

Spacey hakkında aynı zamanda İngiltere'nin başkenti Londra'da ve ABD'nin Massachusetts eyaletinde bulunan Nantucket Adası'nda da soruşturma açılmış, ancak Nantucket davası, şikayetçinin kayıp bir cep telefonuyla ilgili tanıklık yapmayı reddetmesi üzerine düşürülmüştü.

Kevin Spacey Noel