Kendisiyle evlenen Brezilyalı modelin boşanma gerekçesi herkesi şaşırttı

Brezilya
Kendisiyle evlenen Brezilyalı modelin boşanma gerekçesi herkesi şaşırttı

Brezilyalı ünlü model Cris Galera, bu yıl eylül ayında bir düğün yaparak kendisiyle evlendiğini duyurmuştu. Kendisiyle düğün yapan Galera, boşanmaya karar verdiğini çünkü özel bir insanla tanıştığını açıkladı.

Ünlü Brezilyalı model Cris Galera, eylül ayında düğün yaparak kendisiyle evlendiğini duyurmuştu. Dünya basınında geniş yer bulan düğünden 3 ay sonra ayrılmak istediğini söyledi. Ayrılma gerekçesi olarak da "Özel birisini buldum" dedi.

Brezilyalı model Galera kendisiyle yaptığı evliliğinde zaman içinde erkeklere olan güveninin sarsıldığını ve kendisi ile evlenmeye karar verdiğini açıklamıştı. Erkeklerden bıktığını ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olarak tek başına mutlu olabileceğini dile getiren Galera boşanma talebinde bulundu.

"ÖZEL BİR KİŞİ OLDUĞUNU HİSSEDİNCE AŞIK OLMAYA BAŞLADIM"

Eylül ayındaki düğün töreni için Galera, “Olgunlaştığım bir noktaya geldim, güçlü ve kararlı bir kadın olduğumu fark ettim. Her zaman yalnız kalmaktan korktum ama kendim hakkında iyi hissetmeni öğrenmem gerektiğini anladım. Bu olduğunda kutlamaya karar verdim” demişti.

Galera, özel bir kişiyle tanıştığı için boşanmaya karar verdiğini açıkladı. Boşanma hakkında konuşan Galera, “Evliliğim sürdüğü sürece mutluydum. Ancak başka birine aşık olmaya başladım. Onun özel bir kişi olduğunu hissettiğimde aşka inanmaya başladım.” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Diğer

Brezilya brezilya haberleri