Kayıp prenses ortaya çıktı... Annesinin kullandığı araçta görüntülendi

Haberglobal.com.tr
İngiltere Galler

İngiltere'nin kayıp prensesi Kate Middleton, ocak ayında geçirdiği ameliyatın ardından ilk kez ortaya çıktı. Ancak prensesin fotoğrafı da spekülasyonlara son vermedi.

İngiltere'de tahtın 1 numaralı varisi olan Galler prensi William'ın eşi Kate Middleton ocak ayından bu yana gözlerden uzakta. Ekibi, Galler prensesinin mart ayı sonuna kadar herhangi bir etkinliğe katılmayacağını duyurmuştu.

İyileşme süreci bu kadar uzak ve gözden ırak olunca, ortaya bir sürü iddia atıldı. Kate Middleton'ın komada olduğu bile ileri sürüldü. Kayıp prensesse bir anda ortaya çıktı. Annesi Carole Middleton'ın kullandığı arabanın içerisinde güneş gözlükleriyle objektiflere yansıdı. Ancak o fotoğraf da yeni tartışmaların fitilini ateşledi.

 Araçtaki kişinin Kate Middleton olmadığı, dedikoduların önüne geçmek için henüz iyileşemeyen prensesin yerine dublör kullanıldığı ileri sürüldü. Hatta araçtaki kişinin Middleton'ın kardeşi Pippa olduğunu iddia edenler de var.

Sosyal medya çalkalanırken İngiliz ordusunun etkinlik sayfasında, Kate Middleton'ın 8 Haziran'daki atlı muhafızlar geçit törenine katılacağı duyuruldu. ancak Kensington Sarayı bu etkinliği doğrulamadı. Ordu da duyuruyu geri çekmek zorunda kaldı.