Kate Middleton'un Prens'e tepkisi tüm dünyayı şaşırttı!

Kate Middleton ile Prens William, Noel hazırlıklarına ilişkin BBC ile bir program çekti. Programda Prens William'ın bir ara eşinin omzuna dokunduğu, Kate'in ise hızla çekildiği görüldü. Herkesi şaşkına çeviren olay tüm dünya basınında konuşuldu

BBC, İngiliz Kraliyet Ailesi mensubu Cambridge Dükü Prens William ve eşi Düşes Kate Middleton ile Noel hazırlıklarına ilişkin bir program gerçekleştirdi. Ünlü aşçı Mary Berry ile programda birlikte yemek yapan çiftin program boyunca oldukça eğlendiği görülüyordu.

'A Berry Royal Christmass' adıyla yayınlanan programdaki bir kısımda, Prens koltukta eşi ile karşılıklı oturup, annesi, çocukları ve evliliği ile ilgili konuşurken, bir ara Middleton'ın omzuna dokundu, ancak eşi hızla kendini kaçırdı. 

Düşes'in yaptığı bu hareket hem sosyal medya kullanıcıları arasında hem dünya basınında geniş yer buldu. Program boyunca mükemmel bir uyum içinde olan çiftin arasında ne olmuş olabileceği konuşulurken, kimileri Prens'in eşine bir şey yapmış olabileceği ihtimalini konuştu, bazıları ise kraliyet protokolü nedeniyle Kate'in bu şekilde davrandığını söyledi.  

Kate Middleton Prens William Noel Kraliyet