Kardeşini kurtararak yüzüne 90 dikiş atılmıştı, Örümcek Adam'dan gerçek kahraman Bridger'a davet

Kardeşini kurtararak yüzüne 90 dikiş atılmıştı, Örümcek Adam'dan gerçek kahraman Bridger'a davet

4 yaşındaki kız kardeşini köpeğin saldırısından kurtararak kendisi saldırıya uğrayan ve yüzüne 90'dan fazla dikiş atılan Örümcek Adam hayranı 6 yaşındaki Bridger Walker'ı filmin yıldızı Tom Holland, Spider-Man 3'ün setine davet etti

ABD'nin Wyoming eyaletindeki Cheyenne’de yaşayan altı yaşındaki Bridger Walker, kendisinden iki yaş küçük kız kardeşini Alman kurdu kırması bir köpeğin saldırısından kurtarmak için araya girdi. Bridger, kız kardeşinin elini tutup onu tehlikeden uzaklaştırmayı başardı. Saldırının ardından iki saatlik bir operasyon geçiren Briger'ın yüzüne 90 dikiş atıldığı belirtildi. 

10 Temmuz'da yaşanan olay, çocukların halası Nicole Walker’ın Instagram paylaşımıyla ortaya çıktı ve tüm dünyanın gündemine oturdu. Nicole Walker, Bridger’ın neden araya girdiğini soran babasına "Eğer birisi ölecekse bu ben olmalıyım diye düşündüm" yanıtı verdiğini açıkladı.

Kardeşini köpek saldırısından kurtaran 6 yaşındaki Bridger Walker sosyal medyada pek çok kişi tarafından kahraman ilan edildi.

ÖRÜMCEK ADAM'DAN DAVET

ABD’de kardeşini köpek saldırısından kurtaran Örümcek Adam hayranı 6 yaşındaki çocuğu, Örümcek Adam’ın yıldızı Tom Holland, ailesini arayarak Spider-Man 3’ün setine davet etti.

TÜM 'KAHRAMAN' ÜNLÜLERDEN MESAJ YAĞDI

Bridger'ın büyük hayranı olduğu Marvel’da ve Avengers’da yer alan oyunculardan Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr. gibi Marvel oyuncuları onu tebrik eden videolar yayımlamıştı. Kaptan Amerika’yı canlandıran Chris Evans karakterinin kullandığı kalkanın birebir kopyasını göndereceğine söz vermişti.

Batman serisinde Kedi Kadını canlandıran Hathaway, Bridger ile kız kardeşinin fotoğrafını kendi hesabından paylaşarak, "Ben bir Avenger değilim ama bir süper kahraman gördüğüm zaman onu tanırım. Umarım hayatımda senin yarın kadar bile cesur olmayı başarabilirim" yorumunu yaptı ve Hulk'ı canlandıran rol arkadaşı Mark Ruffalo'yu etiketledi.

Kaptan Amerika karakterine hayat veren Chris Evans ise, Bridger’a bir video mesajı yollayarak, Kaptan Amerika kalkanı sözü verdi. Evans, "Sen bir kahramansın. Yaptığın şey çok cesurcaydı. Kardeşin senin gibi bir abiye sahip olduğu için çok şanslı. Senin gibi insanlara ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Robert Downey Jr. da Bridger Walker'ı arayarak kendisine özel bir hediyesi olduğunu söyledi. Downey Jr., hediyesini Walker'ın doğum gününde vereceğini ifade etti.

Robert Downey Jr., Walker'a "Bridger, sen bir yıldızsın. Adım Robert Downey Jr., beni Captain Amerika ile eski bir dost yapan Tony'yi canlandırıyorum. Kendisinin kalkan göndereceğini duydum, ben daha iyisini yapacağım. Doğum gününde beni ara, senin için özel bir hediyem var. Bu bir söz; kalkanı alt edecek bir söz" dedi.

Bridger’ın teyzesi, Holland’ın aramasına yönelik sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ünlü oyuncunun söylediği, "Hepimiz seninle gurur duyuyoruz ve küçük kardeşin senin gibi birine sahip olduğu için çok şanslı. Yaptığın şey inanılmaz. Kendinle gurur duymalısın" sözlerini paylaştı.

 

Bridger Walker kahraman Tom Holland Spider-Man haberler köpek saldırısı