Kamerayı açık unutup bütün sınıfın gözü önünde ilişkiye girdi

Kamerayı açık unutup bütün sınıfın gözü önünde ilişkiye girdi

Çevrimiçi ders sırasında Vietnam'da bir öğrenci, kamerayı açık unutup tüm sınıfın önünde kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi. Görüntüler kısa süreliğine tüm sınıfa, ve öğrencilere yansırken, öğretmen olaya tepki gösterdi

Çevrimiçi ders sırasında kamerayı açık unutup öğretmeni ve tüm sınıfın önünde kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye giren öğrenci sosyal medyada viral oldu. Ho Chi Minh şehrinde kimliği açıklanmayan bir üniversite öğrencisi, partneriyle ilişkiye girerken kamerayı açık unutunca, görüntüler kısa süreliğine tüm sınıfın bağlandığı derse canlı olarak yansıdı.

Independent Türkçe'nin haberine göre öğretmen, görüntüleri gördüğünde şoke olarak "Ne yaptığını zannediyorsun? Çevrimiçi dersteyiz ve sen ilişkiye giriyorsun" dedi. Öğrenciyse kameranın açık olduğunu ancak öğretmeni kendisini uyarınca fark etti. Bunun üzerine aceleyle yerinden kalkıp giyindi ve kamerayı kapattı.

Olayın görüntüleriyse sosyal medyada viral oldu.

SINIF ARKADAŞLARINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Yerel Lao Dong gazetesinin 29 Haziran tarihli haberine göre öğrenci, yaşananlardan ötürü sınıf arkadaşları ve öğretmeninden özür diledi. Üniversiteyse olayı doğrulayarak öğrencilerin çevrimiçi derslere katılırken uygun şekilde davranmaları konusunda uyarıldığını açıkladı. Ayrıca okul yetkilileri konuyla ilgili hassas davranılmasını talep ederek videonun daha fazla paylaşılmamasını istedi.

YASALARA AYKIRI

Ülkedeki kanunlara göre kişinin rızası olmadan mahrem fotoğraf ve görüntülerini paylaşmak yasalara aykırı. Bunu yapan kişiler suçlu bulunmaları halinde 3 yıla kadar hapis cezası alabilir.

Kaynak: Haber Global TV

Vietnam online eğitim