İtalya'da Eczacıbaşı çalışanı 4 Türk hayatını kaybetmişti! Görüntüler ortaya çıktı, kazadan dakikalar önce...

İtalya Dünya haberleri

İtalya'nın Toskana bölgesinden Treviso'ya hareket ettiği sırada dağlık bir alana düşen ve Eczacıbaşı'nda görevli 4 Türk vatandaşı ile birlikte 7 kişinin yaşamını yitirdiği helikopter kazasından kahreden detaylar... Kazadan dakikalar önde çekilen son görüntüleri de ortaya çıktı

İtalya'da 9 Haziran’da Toskana bölgesine bağlı Lucca kentindeki Capannori Tassignano Havaalanı'ndan kalkan ve içinde 4’ü Türk 7 kişinin bulunduğu helikopterin Modena civarında radar temasının kesilmesinin ardından kaybolan helikopteri arama çalışmalarından acı haber önceki gün geldi.

Eczacıbaşı Holding'e bağlı Altınova'daki İpek Kâğıt Fabrikası Müdürü Arif Cez, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Manisa Yatırım Projeleri Müdürü Serhat Kenar, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Şirketi Fabrikaları Direktörü Altuğ Erbil ve Yatırım Projeleri Müdürü İlker Uçak ile birlikte 1 İtalyan pilot ve 2 Lübnan vatandaşı bulunuyordu.

İtalya'da Eczacıbaşı çalışanı 4 Türk hayatını kaybetmişti! Görüntüler ortaya çıktı, kazadan dakikalar önce... - Resim : 1

Sözcü'nün aktardığı habere göre; kazada yaşamını yitirenlerden biri de Lübnanlı iş insanı Tarık Tayyah’ti… Arap medyası Tayyah’ın da trajik bir geçmişi olduğunu ve iki yıl önce bir faciada eşini kaybettiğini ortaya çıkardı.

Arap medyası, helikopter kazasında yaşamını yitiren Lübnanlı iş insanının ve ailesinin yaşadığı trajediyi yazdı.

İtalya'da Eczacıbaşı çalışanı 4 Türk hayatını kaybetmişti! Görüntüler ortaya çıktı, kazadan dakikalar önce... - Resim : 2
İtalya’da bulunan Tayyah’ın eşi mücevher tasarımcısı Hala Tayyah’ın iki yıl önce 4 Ağustos 2020’de Beyrut limanındaki patlamada yaşamını yitirdiğini yazan Arap medyası, bu bilgiyi paylaştı. Ülkenin ünlü mücevher tasarımcılarından biri olan Hala Tayyah ve Tarık Tayyah’ın kızları Tamara Tayyah, Beyrut’taki patlamadan sonra ülkeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a annesinin tasarladığı bir mücevheri takdim etmişti.

Tayyah’ın yakınları, “Helikopterin bulunacağına inanıyorduk fakat çok yıkıcı oldu. Tarık çok neşeli biriydi. Ailesi Hala’nın vefatını halen kaldıramamıştı ve bu bir trajedi oldu” dedi.

SON GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan kazadan dakikalar önce Lübnanlı İşadamı Tarek Tayah'ın oğluna gönderdiği 25 saniyelik görüntüde pilot ve Tarek Tayah kamera açısına girerken diğer yolcular videoda görünmüyor. Videoda havanın sisli olduğu ve giderek kötüleştiği de net bir şekilde görülüyor.

İtalya'da Eczacıbaşı çalışanı 4 Türk hayatını kaybetmişti! Görüntüler ortaya çıktı, kazadan dakikalar önce... - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

İtalya eczacıbaşı Helikopter kazası