İsrailli siyasetçiden '4000 yıllık kehanet gerçekleşiyor' açıklaması: Haritada Türkiye de var

Dünya haberleri İsrail

İsrailli siyasetçi Avi Lipkin katıldığı bir TV röportajında, İsrail’in sınırlarının "Lübnan'dan Suudi Arabistan'a, Akdeniz'den Fırat'ın ötesine kadar uzanacağını” söyledi. “Fırat’ın ötesinde dostumuz Kürtler yaşıyor diyen Lipkin, “4000 yıllık kehanetler gerçek oluyor” ifadesini kullandı.

İsrailli siyasetçi Avi Lipkin İsrail’in sınırlarının "Lübnan'dan Suudi Arabistan'a, Akdeniz'den Fırat'ın ötesine kadar uzanacağını” söyledi. Katıldığı bir TV röportajında konuşan İsrailli siyasetçi, Mekke ve Medine’yi de ele geçireceklerini öne sürdü. “Fırat’ın ötesinde dostumuz Kürtler yaşıyor diyen Lipkin, “4000 yıllık kehanetler gerçek oluyor” ifadesini kullandı.

Lipkin'in açıklamaları şu şekilde:

"Suudiler 'Filistin sorununu halletmeden İsrail’le barışmayız' diyorlar ki bence çözülecek gibi değil. Çünkü Filistinliler tek bir şey istiyor: O da İsrail’in yok olması. Ama Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır ve Ürdün İsrail’le barıştı. İsrail ile barıştıkları için de kutsandılar. Sudan gibi ülkeler de bu gemiye binebilir. Bilmiyorum… Bilemiyorum… Hangi ülkeler katılır, hangileri katılmaz bilemem. Ama demem o ki, sınırlarımız önünde sonunda Lübnan’dan Büyük Sahra'ya Suudi Arabistan’a, oradan da Akdeniz’den Fırat’a kadar uzanacak. Buna inanıyorum. Fırat’ın diğer tarafında kim var peki? Tabii ki Kürtler! Ve Kürtler bizim dostumuz. Yani arkamızda Akdeniz, önümüzde de Kürtler var. Lübnan da var ki İsrail’in güvenlik şemsiyesi olmadan yapamaz! Sonrasında da Mekke, Medine ve Sina Dağı’nı alıp buraları boşaltacağımızı umuyorum."