İngiltere'de şiddet gören yaşlı kadın 78 yaşındaki kocasını bıçaklayarak öldürdü

İngiltere
İngiltere'de şiddet gören yaşlı kadın 78 yaşındaki kocasını bıçaklayarak öldürdü

İngiltere'de Penelope Jackson (66), 78 yaşındaki kocasını kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle defalarca bıçaklayarak öldürdü.

İngiltere'de eşinin yıllarca kendisine hakaret ettiğini ve şiddet uyguladığını ifade eden Penelope Jackson ismindeki yaşlı kadın 78 yaşındaki kocası David Jackson'ı bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

Çıkarıldığı mahkemede yemek tartışması nedeniyle ortalığın kızıştığını ifade eden yaşlı kadın yıllardır gördüğü kötü muamele ve şiddetten bıktığını kocasını öldürmeden önce kendisini öldürmeyi düşündüğünü söyledi.

Sürekli kötü sözler duyduğunu ve kendisine agresif davrandığını söylediği kocası Jackson'ı öldürdüğünü ve bundan dolayı büyük bir pişmanlık duyduğunu ifade eden kadın, öncesinde kendisini öldürmeyi denediğini itiraf etti. Daha sonrasında kavga esnasında kendini kaybettiğini ve kocasını bıçaklayarak öldürdüğünü ifade etti.

Çıkarıldığı mahkemede olayı anlatan ve suçunu itiraf eden Jackson olayın yemek tartışmasından patlak verdiğini söyledi. Kocasının bıçakladıktan sonra can havliyle yardım çağırmaya çalıştığını ancak telefonu elinden kapatarak yardım çağırmasını engellediğini de ifadesine ekledi. 

 

Kaynak: Diğer

İngiltere İngiltere haberleri