İskeletle dans eden rahibenin görüntüleri sosyal medyayı salladı!

İskeletle dans eden rahibenin görüntüleri sosyal medyayı salladı!

İngiltere'nin Hull şehrindeki bir mezarlıkta yaşananlar görenleri şoke etti. Rahibe kıyafeti giymiş bir kadının iskeletlerle dans ettiği anlar sosyal medyayı salladı.

İngiltere'deki mezarlıkta sıradışı bir olay yaşandı. Rahibe kıyafeti giymiş bir kadın, insan ve köpek iskeletleri ile dans etti. Kadının iskelet köpeğini yanından hiç ayırmadığı ileri sürüldü. 

Mezarlığın yakınından geçmekte olan bir sürücü tarafından kayda alınan görüntülerde, kadının rahibe kıyafeti giydiği, başının da kapalı olduğu videoya yansıdı. 

Kadının kim olduğu ve neden böyle davrandığını kimse bilmezken, kayda alan ve şaşkına dönen kişi, "Mezarlıkta durmuş, bir iskeletle dans ediyordu. Civardan geçenler insanlar ve arabalar durup izlemeye, kaydetmeye başladı." derken, o anları kayda alan ikinci bir kişinin varlığı, rahibenin bir gösteri veya sanatsal bir çalışmanın parçası olabileceğine yönelik ihtimali artırdı.

İskeletle dans eden rahibenin görüntüleri sosyal medyayı salladı! - Resim : 1

İngiltere tarihinde tanınmış birçok kişinin gömülü olduğu Hull mezarlığı, şehrin en tarihi yerlerinden biri olmasına karşın, neredeyse 50 yıldır kullanılmıyor. 1847'de açılan mezarlık, kapatıldığı yıl olan 1972'ye kadar kullanıldı. 

Mezarlık 1900'lü yılların başında patlak veren kolera salgını nedeniyle binlerce kişinin ölmesinden sonra, aralarında 19. yüzyılın önemli isimleri de olmak üzere kısa süre içinde doldu. 

 

Kaynak: Haber Global TV

İngiltere