Dehşet! 3 yaşındaki çocuk ile polis evde ölü bulundu

İngiltere
Dehşet! 3 yaşındaki çocuk ile polis evde ölü bulundu

İngiltere'deki Worcestershire'e bağlı Kidderminster kasabası esrarengiz bir olaya sahne oldu. Polis, ihbar üzerine gittikleri evde hareketsiz halde buldukları 3 yaşında bir çocuk ile bir polis memurunun hayatını kaybettiğini belirledi.

İngiltere polisi, ihbar üzerine gittikleri evde 2 kişinin cesediyle karşılaştı. Cesetlerin 3 yaşında bir çocuğa ve 39 yaşındaki bir erkeğe ait olduğunu belirten polis, 39 yaşındaki adamın bölgede görev yapan bir polis memuru olduğunun belirlendiğini ifade etti.

Emniyet Müdür Yardımcısı Rachel Jones olayla ilgili soruşturma başlatıldığını kaydederek, "Bu haberi büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Ölüm nedenleri tam olarak bilinmemekle birlikte açıkça trajik bir olay, memurun ailesi, arkadaşları ve meslektaşlarına en derin taziyelerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Emniyet müdürü yaptığı açıklamada; "Şu anda ölüm nedenlerini açıklayamıyoruz, soruşturma başlattık. Bu haberi üzüntüyle paylaşıyoruz. Ölüm sebepleri bilinmemekle birlikte, trajik bir olay. Memur arkadaşımızın ailesi, yakınları ve meslektaşlarına en derin taziyelerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı. 

Guardian gazetesinin haberine göre, hayatını kaybeden küçük çocuk ile polisin çok kısa süre önce, en fazla geçen yıl bu eve taşındıklarını söylerken, çok izole bir hayat sürdüklerini, komşuların kendilerini pek tanımadığını söyledi. 

Kaynak: Haber Global TV

İngiltere Worcestershire