İnanılmaz olay: Sokakta başına üçlü koltuk düştü!

İnanılmaz olay: Sokakta başına üçlü koltuk düştü!

İskoçya'nın Aberdeen kentinde akıl almaz bir olay yaşandı. 30 yaşındaki genç kadın iş yerinin arka bahçesinde telefonla konuşurken üzerine üçlü koltuk düştü

İskoçya'da öğle arasında yemek yiyip iş yerine dönen 30 yaşındaki Edita Butkeviciut, iş başı yapmadan önce iş yerinin arka bahçesinde telefonla konuşuyordu. Bu sırada çatıdan atılan üçlü koltuğun altında kaldı.

Pek çok kemiği kırılan kadın, son kalan gücüyle çığlıklar atarak yardım istedi. Ancak Edita'nın yardım çığlıklarını 40 dakika boyunca kimse duymadı. 

Olay yerinden geçmekte olan bir adam, kendinden geçmek üzere olan Edita'nın yardım çığlığını duyarak acil servisi aradı. Sağlık ekiplerine bir kadının üzerine koltuk düştüğünü söylediğini aktaran adam, kimsenin ona inanmadığını anlattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından acil servise götürülen kadının tüm vücudunda kırıklar olduğu ve omurgasının zedelendiği bildirildi. 

Genç kadının nişanlısı Daniel, çok zor günler geçirdiklerini ancak Edita'nın hayati tehlikeyi atlatmasıyla derin bir nefes aldıklarını söyledi.

Aberdeen polisi ise 31 ve 26 yaşında iki erkeğin olayla ilgili gözaltına alındığını duyurdu.

Aberdeen