Hukuk öğrencisi kendisinden 51 yaş büyük kişiyle evlendi

Güney Afrika Cape Town'da 29 yaşındaki Terzel Rasmus, 2016 yılında yerel bir gazete etkinliğinde 80 yaşındaki Wilson Rasmus ile tanışıp aşık oldu. Aralarında 51 yaş farkı olan Terzel, para avcısı olmakla suçlanıyor

Güney Afrika’da 29 yaşındaki hukuk öğrencisi Terzel Rasmus kendisinden 51 yaş büyük Wilson Rasmus ile evlendi. Güney Afrika'nın başkenti Cape Town’da 29 yaşındaki Terzel Rasmus, 2016 yılında yerel bir gazetenin etkinliğinde 80 yaşındaki Wilson Rasmus ile tanıştı. Gördüğü anda aşık olduğunu belirten Terzel Rasmus, aralarındaki ilişkinin 'doğal ve güzel' olduğunu ifade etti.

Terzel eşinin kendi okul masraflarını ödemesine yardımcı olduğunu da belirtirken Wilson da Terzel’le birlikte olmanın kendisini iyi hissettirdiğini söyledi.

"BENİM AÇIMDAN DOĞRU BİR KARARDI"

Rasmus kendisinden 51 yaş büyük Wilson Rasmus ile evlenmesiyle ilgili olarak, "Çok eleştirilsem de bana iyi gelen Wilson ile evlenmek benim açımdan doğru bir karardı" dedi. 

51 yaş farkı olan bir erkekle evlenen 29 yaşındaki kadın, kendisinin 'çok özel' bir aşık olduğunu söylese de, kendinden 30 yaş büyük çocuklarına üvey anne rolü oynamadığını itiraf ediyor.

"TECRÜBELERİYLE YOL GÖSTERİYOR"

Terzel, "Gazeteci olarak görevli olduğum etkinlikte fotoğraf çekiyordum. İşim bittiğinde danslı akşamın tadını çıkarmak istedim, Wilson yanıma doğru gelip, oturup oturamayacağını sordu. Aslında daha sonra, beni önceden fark edip, tanışmak istediğini anlattı. Gelip benimle konuşma cesaretini toplamıştı. O gün ona 'Evet' dedim ve bir daha ayrılmadık" dedi. 

Bunun kendisinin ilk uzun ilişkisi olduğunu söyleyen genç kadın, Wilson ile tanışana kadar ciddi bir ilişkiyi hiç düşünmediğini, tanıştıktan 3 ay sonra onunla evlenmek istediğini bildiğini anlattı. 

Wilson 2002 yılında ilk eşi Nelly'nin kanserden hayatını kaybetmesinden sonra başka kadınlarla görüşmemişti. 

Eşinin yaşı gereği tecrübelerinden faydalandığını söyleyen Terzel, babasını kaybettiğinde kocasının çok destek olduğunu, ayrıca geleceğiyle ilgili önemli kararlar vermesinde tavsiyeleriyle yol gösterdiğini belirtirken, tek sorunun Wilson'un teknolojiden anlamadığı için sık sık kocasına anlatmak zorunda olduğunu söyledi. 

Kaynak: Haber Global TV