Hindistan'da kadınları döverek 'şeytan çıkarma ayini' yapan 30 kişi yakalandı

Hindistan
Hindistan'da kadınları döverek 'şeytan çıkarma ayini' yapan 30 kişi yakalandı

Çok tanrılı Hinduizm dinine mensup insanların çoğunlukta olduğu Hindistan'da her yıl 'tanrılara adanan' cinayetler dikkat çekerken, Hindistan polisi, kadınlara şeytan çıkarma ayini yapan 30 kişiyi yakaladı.

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletine bağlı Prayagraj kentinde polis ekipleri pazar günü gelen bir ihbar üzerine Sangam Nehri'nin kıyısına gitti.

İhbarda bir grubun şeytan çıkarma iddiasıyla kadınların elleriyle ayaklarını bağladığı, onları halatla dövdüğü ve bu sırada arkada bir davul çaldığı bildirildi.

Olay yerine giden ekipler sıradışı manzarayla karşılaştı. Ayinde limon kullanan bir grup, kadınların saçlarını çekiyor ve onları dövüyordu. Ancak limonun neden ve nasıl kullanıldığı açıklanmadı.

Yetkililer, zanlılara müdahale etse de ayini durdurmayı başaramadı. Bunun üzerine grup yakalanarak karakola götürüldü. Mahoba ve Chhatarpur kentlerinde yaşayan 30 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

PROFESÖR BABA İLE ÖĞRETMEN ANNE DE AYİNLE KIZLARINI ÖLDÜRMÜŞTÜ

25 Ocak günü Hindistan'da profesör bir baba ve öğretmen bir annenin 27 ve 22 yaşındaki kızlarını dini bir ritüel için kurban etmeleri gündem olmuş, Padmaja ve Purushottam Naidu'nun evinden çığlık sesleri yükselmeye başlayınca komşuların polise haber vermesiyle olay yerine giden polis, dans edip şarkı söyleyen bir kadınla karşılaşmıştı. Kadının transa girmiş halinden şüphelenmeleri üzerine, evi kontrol ettiklerinde, kan gölü içinde cansız ve çıplak vaziyette iki genç kızı bedeniyle karşılaşmıştı.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Hindistan