Güney Kore'deki seks skandalı davası karara bağlandı! Dokuz suçtan suçlu bulundu

Güney Kore
Güney Kore'deki seks skandalı davası karara bağlandı! Dokuz suçtan suçlu bulundu

Bir zamanlar Big Bang grubunun üyesi olan Seungri, hakkındaki skandalın ortaya çıkmasıyla eğlence dünyasına veda etmişti. Fuhuş konusunda aracılık yapmak dahil dokuz suçu bulunan Seungri hakkında karar verildi. Dokuz suçun dokuzundan da suçlu bulundu.

Big Bang grubunun üyesi olan hakkındaki skandalın ortaya çıkmasıyla eğlence dünyasına veda ettiğini açıklayıp askere giden Seungri hakkında karar verildi. Gece kulüpleri ve diğer işletmeleri için potansiyel yatırımcılara fuhuş konusunda aracılık yapmak ve Las Vegas'ta yasadışı kumar dahil kendisine yöneltilen dokuz suçun dokuzundan da suçlu bulundu.

"SİSTEMATİK FUHUŞ SUÇU İŞLEDİ"

Asıl adı Lee Seung-hyun olan Seungri'ye 3 yıl hapis cezası verildi. AFP'nin haberine göre yargıç Hwang Min-je, "Kadınlara seks için ödeme yapıldığından haberdar olmadığına inanmak zor. Görünüşe göre sistematik fuhuş suçu işledi" dedi.

 

Yaşam tarzı ve görünüşü, F. Scott Fitzgerald'ın Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby) adlı kitabının baş kahramanı olan Jay Gatsby karakterininkine benzetildiği için 'Muhteşem Seungri' olarak da anılan 31 yaşındaki Seungri'ye verilen karar sosyal medya kullanıcıları tarafından az bulundu.

NE OLMUŞTU?

Askerde olduğu için davası askeri mahkemede görülen Seungri, daha önceki duruşmalarda suçlamaları reddetmiş, fuhuştan ortağının sorumlu olduğunu ve kumar için ABD'ye gitmediğini savunmuştu.

 

Güney Kore Dünya haberleri