Galler Prensesi'nden iyi haber: "Kemoterapiyi bitirdim am tam iyileşme yolum uzun"

Dünya haberleri İngiltere Galler

İngiliz kraliyet ailesi üzerindeki, kara bulutlar dağılıyor. Galler Prensesi Kate Middleton, kemoterapi tedavisinin bittiğini açıkladı. Prenses görevlerinin çoğuna yakında dönmeyi hazırlanıyor.

Galler Prensesi Kate Middleton, iyileşti. 9 aylık kemoterapi tedavisi bitti. Prenses haberi, eşi Galler Prensi William ve 3 çocuğunun da yer aldığı videoyla duyurdu. Norfolk kırsalında çekilen 3 dakikalık videoda Kate Middleton, ailesiyle ormanda yürüyüş yapıyor. Evlerindeki mutlu anlarını paylaşıyor.

Kanser teşhisi sonrası yaşadıklarını samimi bir şekilde anlatan Galler Prensesi, hayatın kıymetini daha iyi anladığını söylüyor. Kate Middleton, kanserden tamamen kurtulup kurtulmadığını açıklamadı. "Tam iyileşme yolum uzun" dedi. Hangi kanser türüne yakalandığı ve kemoterapi dışında başka bir tedavi görüp görmediği de yanıtsız kalan sorular arasında.

Yılın büyük bölümünü inzivada geçiren prenses tedavi sürecince halkın karşısına yalnızca Kral Charles'in doğum gününde ve Wimbledon finalinde çıkmıştı. Şimdi kraliyet görevlerinin çoğuna kısa süre içinde dönmeyi planlıyor. Kral 3. Charles'ın kanser tedavisiyse sürüyor.