Futbolcu cinayetinde dehşete düşüren itiraf

Futbolcu cinayetinde dehşete düşüren itiraf

Öldürüldükten sonra cinsel organı kesilen Sao Paulo'nun futbolcusu Daniel Correa Freitas'in katil zanlısı Edison Brittes suçunu itiraf etti.

Brezilya'nın önde gelen takımlarından Sao Paulo'nun, Sao Bento'da kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki futbolcusu Daniel Correa Freitas'ın 2018 yılında ormanda cinsel organı kesilmiş halde bulunması olayının detayları ortaya çıktı. Daniel Correa Freitas, yılbaşı partisinde Cristina Brittes adlı kadınla yatakta çekilmiş pozlarını arkadaşına göndermiş ancak bu pozlar Brittes'ın eşi Edison'un eline geçmişti.

DAVADA İLERLEME KAYDEDİLDİ

Edison da fotoğrafların eline geçmesinin ardından Freitas'ı öldürüp cinsel organını kestikten sonra ormana attığını itiraf etmişti. Olayla ilgili 7 kişinin soruşturulduğu davada yeni gelişmeler yaşandı. Edison, Freitas hakkında çarpıcı iddialar ortaya attı ancak kadından alınan örnekler, eşinin iddialarını doğrulamadı.

Futbolcu cinayetinde dehşete düşüren itiraf - Resim : 1

Daniel Correa Freitas ile Cristina Brittes'in yatakta çekilmiş pozları

TECAVÜZ BULGUSUNA RASTLANMADI

Edison, mahkemede verdiği ifadede Daniel'i eşine tecavüz girişiminde bulunduğu için öldürdüğünü söyledi. Edison, eşinin odasından gelen çığlık sesleri üzerine odaya daldığını ve Freitas'ın eşine tecavüz etmeye çalıştığını gördüğünü anlattı. Ancak dedektiflerin yaptığı çalışmalar, katil zanlısının ifadelerini yanlış çıkardı. Kadından alınan örnekler ve yapılan incelemeler sonucunda herhangi bir tecavüz bulgusuna rastlanmadı. Mahkemede, sanıkların tutuklu yargılanmasına ve davayla ilgili delillerin genişletilmesine hükmetti.

Futbolcu cinayetinde dehşete düşüren itiraf - Resim : 2

Edison Brittes

Sao Paulo