First Lady, Trump'ın kendisini dudağından öpmesine izin vermedi

Daha önce Donald Trump'ın elini tutmamasıyla gündeme gelen Melania Trump, bu kez eşinin kendisini dudağından öpmesine izin vermedi

ABD'de 3 Kasım başkanlık seçimleri öncesinde yarış kızışırken, Başkan Donald Trump yine eşi Melania Trump'ın yaptığı hareket ile gündeme oturdu.

First lady Melania Trump, eşine destek olmak amacıyla Cumhuriyetçi Parti'nin Ulusal Kongresi'nde konuşma yaptı. Seçimlere yönelik etkileyici bir konuşma yapan Melania Trump'ı eşi Donald Trump da ilgiyle izledi. Ancak ikili, Melania Trump'ın hareketiyle yine en çok konuşanlar arasına girdi.

Kürsüde konuşmasını bitiren Melania Trump'ın yanına gelen Donald Trump eşini tebrik etmek istedi. Başkan Trump, eşini dudaklarından öpmeye çalıştı ancak Melania Trump izin vermedi. Donald Trump ise eşini yanağından öpmek zorunda kalırken, bozuntuya vermeden gülümseyerek izleyicileri selamladı. O anlar sosyal medyada hızlı yayılırken, ülke gündeminde de en üst sıralarda yer aldı. Melania Trump, daha önce de eşi Donald Trump'ın elinin tutmaktan kaçınan davranışlarıyla gündeme gelmişti.

First Lady, Trump'ın kendisini dudağından öpmesine izin vermedi - Resim : 1

IVANKA'YA ATTIĞI BAKIŞLAR DA GÜNDEME OTURDU

ABD Başkanı Trump, 3 Kasım'da yapılacak 59. başkanlık seçimleri için aday gösterilmesini, Beyaz Saray'da yaptığı konuşma ile resmen kabul etti. Trump'ın konuşmasını ailesi merakla izlerken, yalnız bırakmadılar.

Kürsüdeki Trump'ın yanında eşi Melania Trump da yer alırken, bir araya sahneye Trump'ın kızı Ivanka çıktı. Ancak bu esnada, aralarının hep açık olduğu, ilişkilerinin iyi olmadığı yönünde haberler çıktığı bir görüntü sosyal medyada olay oldu. Ivanka sahneye çıkarken gülümseyen Melania Trump'ın başını çevirdiğinde suratını astığı görüntüler kameraya yansıdı. 

Kaynak: Haber Global TV

Donald Trump Melania Trump Ivanka Trump başkanlık seçimleri ABD