Finlandiya Başbakanı'nın derin göğüs dekoltesi ülkeyi karıştırdı

Finlandiya Başbakanı'nın derin göğüs dekoltesi ülkeyi karıştırdı

Finlandiya'nın 34 yaşındaki Başbakanı Sanna Marin, sosyal medya hesabında paylaştığı sütyensiz, göğüs dekolteli fotoğraflarıyla ülkede tartışma yarattı

Finlandiya’nın sosyal demokrat Başbakanı Sanna Marin, moda dergisi Trendi’ye verdiği pozla tartışma konusu oldu. Marin, koyu renkli bir blazer ceket giydi, iç çamaşırı giymediği görülen başbakan kamera karşısına geçti.

Derginin sosyal medya hesabında yapılan paylaşım kısa sürede yorum yağmaya başlarken, bazıları Marin’in bulunduğu konuma bu pozu yakıştırmazken, bazı sosyal medya kullanıcıları ise blazer ceket ve sütyensiz çektirdiği fotoğraflarla destek verdi. Birçok gazete, genç başbakanı savunarak cevap verip, çok güzel bir kadın olduğunu yazdı. 

Finlandiya Başbakanı'nın derin göğüs dekoltesi ülkeyi karıştırdı - Resim : 1

Marin’in özellikle kadın destekçileri aynı pozu vermek için bir kampanya oluşturdu. Kısasüre içinde #imwithsanna (Sanna’nın yanındayım) etiketiyle onlarca kadın sosyal medya kullanıcısı Marin’in verdiği pozun benzerini paylaştı.

Finlandiya’daki muhafazakarlar Marin’in bu paylaşımı karşısında çok öfkelerini dile getirdi. Hatta bazıları bu tartışmanın ortasında uzun süre Başkanlık yapan Urho Kekkonen ve onun hipster tarzı kıyafetleriyle verdiği pozu paylaştı. Bu paylaşımla birlikte Fin liderlerinin alışılmışın dışında ve tuhaf olan fotoğrafları hatırlatılmış oldu.

 

 

Sanna Marin Finlandiya dekolte