Falcı 'Yakında öleceksin' dedi, öldü... Gerçek otopside ortaya çıktı

Brezilya
Falcı 'Yakında öleceksin' dedi, öldü... Gerçek otopside ortaya çıktı

Brezilya şok bir olayı konuşuyor... Fernanda Silva Valoz da Cruz Pinto, gittiği falcının 'Yakında öleceksin' kehanetinin ardından hayatını kaybetti. Gerçekse sonradan ortaya çıktı.

Brezilya'da yaşanan olayda 27 yaşındaki Fernanda Silva Valoz da Criz Pinto, bir falcının 'Ölümün çok yakın' kehanetini dinledikten bir süre sonra aniden ve acı verici bir şekilde öldü.

El Espanol'un haberine göre bu tuhaf olayın ardından kadının ölüm nedenini ortaya çıkarmak için soruşturma açıldı.

Adli tıp incelemesinde kadının zehirlenerek öldüğü ortaya çıktı. Detaylı incelemeden sonra yediği çikolatının ölümüne neden olduğu anlaşıldı.

Polisin yaptığı soruşturma ise dehşeti ortaya çıkardı. Çikolatayı genç kadına falcının verdiği anlaşıldı. 'Yakında öleceksin' kehanetinden sonra Fernanda sinirlenince ona çikolata ikram ettiği ortaya çıktı.

3 Ağustos 2023'te gerçekleşen bu olayın ardından genç kadının sağlığı hızla bozuldu. Şiddetli mide ağrısı, kusma ve burun kanaması nedeniyle acil servise başvurdu. Hastanede tedavi altına alınsa da sorunun nedeni bilinmediğinden artık çok geç kalınmıştı ve Fernanda hayatını kaybetti. Ancak ölmeden önce doktorlara falcıyla karşılaştığını ve kendisine çikolata ikram ettiğini anlatmıştı.

27 yaşındaki genç kadının ölümünün ardından yapılan otopside de ölüm nedeni zehirlenme olarak belirlendi.

Şimdi falcı kadının cinayetle yargılanması gerekiyor ancak toksikoloji raporu çok geç geldiğinden izi sürülmesi zor. Aradan geçen sürede bölgedeki güvenlik kameraları yakıytları silinmiş durumda. Genç kadın ve falcıyı birlikteyken gösteren bir kanıta henüz ulaşılamadı.

Polis şimdi her yerde falcı kadını arıyor.

Kaynak: Haber Global TV

hayatını kaybetti falcı Brezilya Dünya haberleri