Elon Musk'ın paylaşımındaki Satoshi Nakamoto kimdir? Satoshi Nakamoto Bitcoin'in mucidi mi?

Elon Musk bitcoin
Elon Musk'ın paylaşımındaki Satoshi Nakamoto kimdir? Satoshi Nakamoto Bitcoin'in mucidi mi?

Elon Musk'ın paylaşımındaki Satoshi Nakamoto, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Attığı tweet'te Bitcoin'in mucidine değinen Elon Musk'a çok sayıda yorum geldi. Peki, Satoshi Nakamoto kimdir? Satoshi Nakamoto Bitcoin'in mucidi mi?

Elon Musk'ın sosyal medyadaki paylaşımında bahsettiği Satoshi Nakamoto, kripto para piyasası ile ilgilenen vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlanmış durumda. Sosyal medya hesabında şifreli bir mesaj paylaşımında bulunan Musk, Elon Musk'ın paylaşımındaki Satoshi Nakamoto kimdir? Satoshi Nakamoto Bitcoin'in mucidi mi? Ne iş yapıyor? sorularının da yanıtı merak konusu haline geldi. Konuya ilişkin ayrıntıları sizler için haberimizde topladık...

ELON MUSK'IN PAYLAŞIMINDAKİ SATOSHİ NAKAMOTO KİMDİR?

Satoshi Nakamoto, Bitcoin'in yaratıcısı olarak tanınan kişi ya da grupların kullanmış olduğu isimdir.

satoshi nakamoto

Bu uygulamanın bir parçası olarak aynı zamanda ilk blok zinciri veritabanını da tasarlamış, 2010 yılının Aralık ayına dek Bitcoin'i geliştirmeyi de sürdürmüştür.

SATOSHİ NAKAMOTO BİTCOİN'İN MUCİDİ Mİ?

Satoshi Nakamoto'nun kim olduğu hala gizemini koruyor. Nakamoto'nun 5 Nisan 1976 tarihinde Japonya'da dünyaya gelmiş olduğu iddia edilse de söz konusu iddiaların pek çoğu Nakamoto'nun ABD ya da Avrupa'da Japon asıllı olmayan şifreleme uzmanı ve bilgisayar bilimcilerinden biri olduğu yönünde.

ELON MUSK'TAN SATOSHİ NAKAMOTO PAYLAŞIMI

Elon Musk bazı markaların logolarını kullanarak Bitcoin’in kurucusu olduğu iddia edilen Satoshi Makamoto’nun adını oluşturdu. Musk’ın bu görseli kullanmasının ardından başka bir yorum yapmaması da dikkatleri üzerine çekti.

elon musk nakamoto

Özellikle son dönem içerisinde kripto paralar ile ilgili atmış olduğu tweetler ile dikkat çeken Musk'ın son paylaşımı da gündem oldu.

'Bitcoin Elon Musk elon musk twitter Kripto para