Kıyıya villa vurdu!

Kıyıya villa vurdu!

TikTok başta olmak üzere sosyal medya ağlarında paylaşılan bir villa viral haline geldi. El Salvador sahilinde karaya vurmuş gibi görünen tarihi görünümlü villa kısa süre içinde popüler hale geldi.

El Salvador sahilinde 'karaya vurmuş gibi görünen' bir villanın görüntüleri sosyal medyada viral oldu. El Salvador'un güneyindeki La Puntilla sahilinde bulunan terk edilmiş bir villa, turistlerin ilgi odağı haline gelmiş durumda.

Kıyıya villa vurdu! - Resim : 1

Birkaç gün önce kayıt altına alınan bu villa, YouTuber Cholopanza tarafından YouTube hesabına yüklendikten sonra viral hale geldi. Kıyıya vurmuş gibi duran villa, tuhaf görüntüsüyle turistlerin ilgisini çekti.

KIYAYA VURMUŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR 

Sahilin tam ortasında kıyıya vurmuş gibi görünen bu bina, İspanyol basınında da geniş yer buldu. Hem yerli halkın hem de sosyal ağlardaki kullanıcıların ilgisini çeken bu yapı hakkında pek çok hikaye anlatılıyor. Hikayelerden bazılarıysa tüyler ürpertebiliyor. Yine de akıbeti en azından şu an belli değil.

Yıkılan yapılar, batan antik şehirler hepsi pek çok kişinin ilgilendiği ve farklı hikayelere sahip. Roma tarzından kalan antik şehir inşalarının yüzbinlerce yıl sonra ortaya çıkan hikayeleri bazı olaylara da ışık tutuyor. Öte yandan yakın zaman önce bulunan gizemli yapı, El Salvador’un bu sahilini oldukça popüler hale getirmeye yetti.

Kıyıya villa vurdu! - Resim : 2

YouTuber, kanalında gizemli evin La Puntilla Plajı'nda, genel anlamda daha az turistin ziyaret ettiğini söyledi. Bunu söyledikten kısa bir süre sonra viral olan video ile harabe olmuş yapı ziyaretçi akınına uğradı. Videonun altına gelen yorumlardan birinde ,"Şimdi oraya şahsen gitmek ve içeri girmek istiyorum" diye yazarken, bir diğeri de gizemli evi ziyaret etme deneyimini şöyle yorumluyor: "İçeri girdim, şaka değil, çatıda bir İbranici sembol var, Bunu beklemiyordum, korkmadan gidiyordum ama korkuyla ayrıldım” diye itirafta bulundu.

Kaynak: Haber Global TV