Dünyayı şoke eden olay: Balayından hemen sonra kızının kocasını çaldı

Dünyayı şoke eden olay: Balayından hemen sonra kızının kocasını çaldı

Lauren Wall, hayalindeki düğün için oldukça fazla masraf yapan annesini de mutlu etmek için, eşiyle gideceği balayına onu da davet etmiş, ancak hayatını kabusa çeviren bu hatasını anlaması çok sürmemişti

Şu an 34 yaşında olan Lauren Wall isimli genç kadın, henüz 19 yaşındayken aşık olduğu Paul White ile 2004 yılında evlenmişti. 53 yaşındaki annesi Julis ise kızına karşı oldukça cömert davranmış ve hayalindeki düğün için yaklaşık 115 bin lira harcamıştı. Lauren, annesinin bu jestine teşekkür amacıyla, kocası Paul ile balayına gideceği Devon'a annesini de davet etti. 

İş geliştirme uzmanı olarak çalışan Lauren, annesini balayına davet etmesiyle başlayan korkunç hikayeyi şöyle anlatıyor;

"Paul ile bir barda tanışmıştık. Numaramı alıp ertesi gün beni aradı ve sinemaya gittik, bundan sonra ilişkmiz başladı. Çok kısa süre sonra ise hamile kaldım ve 2004 yılının Mart ayında kızımız doğdu. Doğumdan 5 ay sonra arkadaşlarımız ve ailelerimizle birlikte güzel bir düğünle evlendik. Annem bana hayallerimdeki gelinliği satın almıştı. Paul bana övgüler yağdırıyor, sonsuza kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. Balayına Devon'a gittik. Orada bir hafta kaldık. Annem ve Paul her zaman çok iyi anlaşıyorlardı. Damadın kayınvalidesiyle bu kadar iyi anlaşıyor oluşunda bir tuhaflık olduğunu asla düşünmedim. Beraber kahkahalarla gülüyorlardı. Bunda endişelenecek bir şey görmedim, zaten kim duyar ki?"

Lauren, eşinin telefonu konusunda oldukça korumacı davrandığını söylüyor. 4 hafta sonra kız kardeşi, annesinin telefonunu kullanırken, anneleri Julia ile ablasıyla yeni evlenen Paul arasında mesajlaşmalar olduğunu söylese de, ablası inanmıyor. Ancak eşine bu durumu sorduğunda, Paul bir gün sonra yüzüğünü çıkarıyor, evliliklerinin 3'üncü ayında ise evi terk ediyor. Lauren'in kulağına en çok güvendiği insanlar tarafından bazı dedikodular gelip, kocasının annesinin yanına taşındığı söylentileri çıksa da, bunlara inanmak istemiyor. 

ANNESİ KOCASIYLA EVLENDİ

Ancak bir gün sokakta yürüyen annesiyle karşılaştığında, annesi Julie'nin karnının şiş olduğunu fark etti, sorduğunda ise annesi "Karnımda kist var" yanıtını verdi.

2005 yılının Temmuz ayında ise Lauren, hayatının şokunu yaşadı: Boşanma aşamasında olduğu kocası Paul, annesi Julie'nin yanına taşınmıştı ve annesi boşanmalarından 9 ay sonra doğum yapmıştı. 

2009 yılında Julie ve Paul evlendi. Lauren, annesiyle ilişkisini sonlandırdı. Ancak kızına yaptıklarından ötürü vicdan azabı duyan Julie, onunla barışmak için elinden geleni yaptı. Kızına bir özür mektubu yazan kadın, onunla ilişkisini düzeltmeye çalıştı.

Lauren, "Beni düğünlerine davet ettiler, nezaketen gittim. Annemle konuşuyorum ama bu onu affettiğim anlamına gelmiyor. Paul ve ben 14 Ağustos 2004'te evlenmiştik. Annem ve Paul 15 Ağustos 2009'da evlendi. Paul benden asla özür dilemedi. Annemin kocası olduğu için konuşmak zorunda kaldığım zamanlarda onunla konuşuyorum ama onun dışında bir yakınlığımız yok." dedi.

Aradan 10 geçti. Lauren ikinci kez evlendi ve yeni ilişkisinde çok mutlu ve dördüncü çocuğuna hamile.