Dünyayı dehşete düşüren fotoğraf

Haber Merkezi
Hindistan Havacılık
Dünyayı dehşete düşüren fotoğraf
Reuters

Hindistan'daki Indria Gandhi Uluslararası Havalimanı'ndaki çatının çökmesi sonucu enkazın altında ölen taksici Ramesh Kumar'ın fotoğrafı dünyayı şoke etti.

Cuma sabah erken saatlerde Rohini'deki evinden ayrılıp müşteri almak için havaalanına giden 45 yaşındaki 4 çocuk babası Ramesh Kumar, havaalanının çöken çatısının altında korkunç bir şekilde can verdi.

Oğlu Ravinder Kumar, sabah saatlerinde babasının iyi olmadığı yönünde haber aldığını ancak daha sonra öldüğünün kendisine bildirildiğini söyledi.

Ramesh Kumar'ın aracı, çatının altında kalan 4 araçtan biriydi. Babasının hemen öldüğünü sonradan öğrenen oğlu Ravinder kendisine yalan söylenmesine tepki gösterdi. "Beni 16:00'ya kadar karakolda tuttular, o sırada babamın yanına gitmeme izin vermediler. Bana yalan söylediler" dedi.

Dünyayı dehşete düşüren fotoğraf - Resim : 1
Taksici Ramesh Kumar'ın korkunç ölümü Hindistan'da şok etkisi yarattı

Olaydan şans eseri yaralı olarak kurtulan bir başka taksi şoförü Santosh Yadav ise "Sabah bir donanma subayını alıp havaalanına bıraktım. O sırada başka bir subayın gelmesini beklerken çatı birden üzerimize çöktü. Subay ve ben koşarak kurtulmayı başardık. Beton parçalarından biri kafama çarptı ve kafam yarıldı" diye konuştu.

Olayda hayatını kaybeden taksi şoförünün ailesi ile yaralananlara tazminat ödeneceği açıklandı.