Dünyaca ünlü oyuncunun oğlu annesini öldürdü!

Dünyaca ünlü oyuncunun oğlu annesini öldürdü!

Dünyaca ünlü Tarzan filminin baş aktörü 81 yaşındaki Ron Ely'nin oğlu polisi arayarak, babasının annesine saldırdığını söyledi. Polis olay yerine gidince Cameron Ely'nin öldüğünü gördü, şüpheli görülen oğul da polis tarafından vurularak öldürüldü

Tarzan'ı canlandıran ünlü aktör Ron Ely'nin oğlu polisi arayarak babasının annesine saldırdığını söyledi, olay yerine gelen polis 62 yaşındaki eski Florida güzeli olan Valerie Lundeen'in Santa Barbara'daki evlerinde hayatını kaybettiğini gördü. 

911 acil servisine gelen bir telefondaki genç erkek sesi, babasının annesine saldırdığını söylüyor, yetkililer arayanın sesinin nefessiz, anlaşılmaz ve ağlamaklı olduğunu belirtiyordu. 

Çiftin Santa Barbara'daki Hope Ranch adlı çiftliğine giden polis, Valerie Lundeer'in şüpheli şekilde öldürüldüğünü farketti. 

Çiftin 30 yaşındaki oğlu Cameron Ely, henüz bilinmeyen nedenle annesi Valerie Lundeen'e bıçakla saldırdı.

Eve varan polisler çatıda çiftin oğlu Cameron'u gördü ve şüpheli olarak gördüğü şahsı durdurmak istedi ancak tehditlerde bulunan ve silahlı olan Ely, polis tarafından vurularak öldürüldü.

Dünyaca ünlü oyuncunun oğlu annesini öldürdü! - Resim : 1

Polisin güven olduğunu söylediği Ron Ely, eski Florida güzeli eşi Valerie ile 35 yıldır evliydi. Çiftin 3 çocuğu bulunuyordu.

Polis yetkilileri Ely, eşi Valerie ve oğlu Cameron arasındaki bağlantıyı henüz doğrulayamadı. Saldırı anında Ely'nin evde olup olmadığı bilinmiyor, ancak yetkililer ünlü oyuncunun bir süredir sakat olduğunu bildirdi.  

Tarzan