Dexter hayranı katil! Kurbanlarını flört uygulamasından seçmiş

ABD Dünya haberleri
Dexter hayranı katil! Kurbanlarını flört uygulamasından seçmiş

Dexter dizisinin hayranı katil Mark Twitchell'inn ABD'li gazeteci Steve Lillibuen'e yazdığı tüyler ürpertici mektuplar ortaya çıktı. Katil kurbanlarını flört uygulamasından seçiyormuş.

Kanada’da yaşayan bir film yapımcısı, çektiği filmde yer alan cinayet senaryosunu 2008 yılında gerçek hayatta uyguladı. Mark Twitchell, cinayetten bir süre önce çektiği 8 dakikalık kısa filmin senaryosunu taklit ederek Johnny Altinger adlı adamı öldürdü.

Dexter dizisinin hayranı katil Twitchell'inn ABD'li gazeteci Steve Lillibuen'e yazdığı mektuplar ise tüyler ürperti. CBS News'e konuşan gazeteci Steve Lillibuen, Johnny Altinger'ın katili olan Mark Twitchell'ın mektuplarının son derece duyarlı olduğunu söyledi. 

Erkek kurbanlarını tuzağa çekmek için flört sitesinde çekici kadın fotoğrafı kullanan Twitchell,  Mektuplarından birinde "Johnny Altinger'ı nefsi müdafaa ile kazara öldürdüm. İnsani hassasiyetlerimi bir kenara bıraktıktan sonra, onun kalıntılarıyla beni sonsuza dek travmatize edecek saygısız bir şekilde ilgilendim" diyordu. 

GARAJINDA BİR 'ÖLÜM ODASI' OLUŞTURMUŞ

Polis ve gazeteci Lillebuen, Twitchell'in cinayetlerinin bir televizyon serisiyle bağlantısı olduğuna dikkat çekti. Twitchell, garajında bir 'ölüm odası' oluşturmuş, Altinger'ı öldürmeden önce vahşice döverek masanın üzerinde parçalara ayırmıştı. Bu durum, Dexter dizisindeki ürkütücü olaylara benziyor. 

Dexter hayranı katil! Kurbanlarını flört uygulamasından seçmiş - Resim : 1

Twitchell'in Altinger'in ölümüyle bağlantılı olarak tutuklanmasından bir gün sonra polis, Twitchell'in bilgisayarında "SK İtirafları" adında şüpheli bir şekilde silinmiş bir dosya buldu. Bu dosyada kullandığı cinayette kullandığı aletlere de yer vermişti. Polis, SK itiraflarındaki ayrıntıları, film yapımcısı Twitchell'in kısa filminde kullanmak için kiraladığını iddia ettiği garajındaki aletlerle eşleştirdi.  Garajda yapılan testler, çok fazla insan kanının olduğunu ortaya çıkardı. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Dexter