Dehşet evine baskını yapan polis bile inanamadı! Açlıktan duvar kağıdı yemişler...

Ukrayna polis
Dehşet evine baskını yapan polis bile inanamadı! Açlıktan duvar kağıdı yemişler...

Komşuların ihbarı üzerine bir eve baskın yapan polis, bakımsızlıktan ölmek üzere olan bir yaşında bir bebek ve beş yaşında bir çocukla karşılaştı. Çocukların dışkısından duvar kağıdı, strafor ve saç çıktı.

Akıllara durgunluk veren olay Ukrayna'nın Dnipro kentinde yaşandı. Ailelerinin ilgisizliği nedeniyle saç, duvar kağıdı ve strafor yemek zorunda kaldıkları belirtilen iki kız, polis tarafından kurtarıldı. 

Beş yaşındaki Diana ve bir yaşındaki kardeşi Anya, bir komşunun ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri tarafından bulundu.

Adı açıklanmayan 25 yaşındaki annenin çocuklarını beslemediği, 21 Kasım'da polislerin aldığı ihbarla kurtarılan Diana ve Anya adlı çocukların dışkısından saç, duvar kağıdı ve strafor çıktığı belirtildi.

Dehşet evine baskını yapan polis bile inanamadı! Açlıktan duvar kağıdı yemişler... - Resim : 1

İhbar üzerine eve baskın yapan polisler, içeriden 'dayanılmaz bir koku' geldiğini söyledi. Apartmanda yaşayan bir kadın ise "Evde anne ve annenin erkek arkadaşıyla yaşıyorlardı; sürekli kavga edip çocuklara bağırıyorlardı. Evden sürekli kötü bir koku geliyordu" dedi.

Tuvalet çalışmadığı için evdekileri küveti kullandıkları, küvetin ise kurt ve çeşitli böceklerle dolu olduğu belirtildi.

Yerel basına konuşan bir polis, "Çocuklar kirli yatakta yatmaya, yıkanmamış bulaşıklardan yemek yemeye ve pis yerde oyun oynamaya alışmışlar. Evdeki koku o kadar kötüydü ki, nefes almakta zorlandık" açıklamasında bulundu.

Dehşet evine baskını yapan polis bile inanamadı! Açlıktan duvar kağıdı yemişler... - Resim : 2

Çocuk doktoru Liya Segeda "Çocukların dışkısında strafor, duvar kağıdı ve saç çıktı. Evin içinde bulabildikleri her şeyi yemişler" dedi.

Polis sözcüsü Ludmila Kopylenko ise "Anne ve erkek arkadaşı işsiz. Hayatlarını idame ettirebilmek için devletin çocuk bakımı için verdiği parayı harcıyorlar. Çocuklar ayda sadece bir defa düzgün yemek yiyor, anne kalan parayı alkole harcıyor" açıklamasını yaptı.

ukrayna baskın