CNN muhabirinin Beyaz Saray rakunuyla imtihanı

Beyaz Saray
CNN muhabirinin Beyaz Saray rakunuyla imtihanı

ABD'de canlı yayın için hazırlanan CNN muhabiri Joe Johns'un Beyaz Saray bahçesinde bir rakunla olan mücadelesi kameralara yansıdı.

Beyaz Saray’ın bahçesince canlı yayın için hazırlık yapan CNN muhabiri Joe Johns’un yanına bir rakun geldi. Johns ise rakunun uzaklaşmasını sağlamak için önce rakuna bağırdı ve daha sonra rakuna bir cisim fırlattı. Johns durum karşısında siyan ederek, "Lanet olası rakunlar adamım. Bu ikinci kez oluyor. Ne zaman canlı yayına çıkmak üzere olsam rakunlar geliyor" ifadelerini kullandı. O anlar kameraya yansıdı.

Başka bir CNN sunucusu Alisyn Camerota’nın bu anları sosyal medya hesabında paylaşmasıyla, görüntüler sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Geçtiğimiz günlerde de Trump'ın Beyaz Saray'daki 4 rakunu, basın mensuplarına saldırmış, zor anlar yaşayan basın mensupları yaralanmaktan kıl payı kurtulmuştu. Rakunların saldırısına uğrayan ABD televizyon kanalı CBS muhabiri Paula Reid, "Bu sabah bir rakunun North Lawn'da birçok haber ekibine saldırmasıyla Beyaz Saray'a ağır bir Pawnee havası hakim oldu. Uzaklaştırılmadan önce rakunun önce bir fotoğrafçıyı, daha sonra da bir muhabiri pantolonlarından yakaladı." demişti. 

Rakun, Kuzey Amerika'da, ağaçlarda yaşayan ve kafası tilkiye benzeyen, uzun kuyruğu alaca halkalı, boyu yaklaşık 90 cm, kuyruğu 30 santimetre olan kürklü bir hayvan olarak biliniyor.

 

Kaynak: DHA

cnn Beyaz Saray rakun