'Canavar' Kayırıcı yakalandı, kurbanları arasında model de var!

'Canavar' Kayırıcı yakalandı, kurbanları arasında model de var!

Avustralya'da 42 ayrı olayla suçlanan, 13 yaşındaki kız çocuğu da dahil 9 kişiye tecavüz eden, son olarak model Dasha Volnoukhin'e de cinsel saldırıda bulunan Mustafa Kayırıcı yakalandı

Avustralya basınında 'Canavar' olarak tanımlanan ve geniş yankı uyandıran 28 yaşındaki Mustafa Kayırıcı, 42 ayrı olayla suçlanıyor.

Son olarak Eylül 2015'te iş bulmak için Sydney'e yerleşen Kanada doğumlu 22 yaşındaki model Dasha Volnoukhin, Kayırıcı'nın kurbanı oldu. Bir süre model ajansları için çalışan Dasha Volnoukhin, Mayıs 2016'da bir eskort ajansına katıldı. Bu durumu ailesinden ve yakın arkadaşlarından bile gizleyen genç kadın, ajans için çalıştığı ikinci gecede dehşeti yaşadı. 28 yaşındaki Mustafa Kayırıcı, genç kadınla müşteri gibi bir araya gelirken, kapıdan girdiği anda bıçağını çekerek Volnoukhin'e saldırdı. 

GENÇ KADIN İNTİHAR ETTİ

Genç kadına şiddet uygulayan ve ardından tecavüz eden Mustafa Kayırıcı, o anları cinsel tatmin ya da 'rıza gösterdiğini' kanıtlamak amacıyla telefonuyla kaydetti. Volnoukhin'in üzerindeki paraları da alan Mustafa Kayırıcı Parramatta bölgesindeki apartman dairesini terk etti. Genç kadın durumu polise bildirirken, Kayırıcı haziran ayında başka suçlardan filmleri aratmayan bir kovalamaca sonucu yakalandı.

Volnoukhin, Kayırıcı hakim karşısına çıkmadan önce Mayıs 2018'de yaşamına son verdi.  

Dava dosyasındaki gizlilik kararı gereği saldırgan Kayırıcı ile genç kadının kimliği açıklanmazken, geçtiğimiz günlerde sürenin dolmasının ardından Avustralya basınında yaşananlar gündem oldu. Volnoukhin'in de Kayırıcı'nın kurbanları arasında olduğuna dikkat çekilen haberlerde, suç makinesi canavarın hakkında şu ana dek kesinleşen cezalarla 2044'e kadar hapisten çıkamayacağı vurgulanıyor.

Kayırıcı, özellikle 13 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği suçlamasını reddederek, kızın yaşını bilmediğini, ancak videoya çektiğini söyledi. 

Avustralya