Böyle vahşet görülmedi! Cinsel ilişkiye girmeyen eşini ve 3 çocuğunu öldürdü

Kadın cinayetleri
Böyle vahşet görülmedi! Cinsel ilişkiye girmeyen eşini ve 3 çocuğunu öldürdü

Hindistan'ın doğusundaki Bihar eyaletinde Pappu Kumar isimli bir adam, kendisiyle cinsel ilişkiye girmeyi reddeden karısını öldürdü. Ardından 3 çocuğunu da öldüren Kumar, cesetleri su kanalına attı

Hindistan'ın Bihar eyaletinde Basedi köyünde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Pappu Kumar isimli 37 yaşındaki adım, 15 gündür fiziksel temastan kaçınan karısının cinsel ilişki teklifini reddetmesi üzerine karısını öldürüp, 3 çocuğunu ise canlı canlı su kanalına attı. Çocukların cesedine henüz ulaşılamadı. 

Polis yerel basına verdiği demeçte, adamın verdiği ifadeye dayanarak, "15 gündür ilişki teklifini geri çevirmesi nedeniyle böyle bir cinayet işlemiş. Karısını öldürdükten sonra çocuklarına bakamayacağını düşünerek onları öldürmüş. Çocukların cesedi henüz kanaldan çıkarılmadı" dedi. 36 yaşındaki karısının ardından, 5 ile 3 yaşındaki ve 15 aylık çocuklarını öldürdükten sonra kaçan Kumar, ormanlık bir alanda yakalandı. Polise suçunu iyitar etmesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Salgının geçtiği son iki yılda ülkede aile içi şiddet vakalarının önemli ölçüde arttığı bilgisi verildi. 

Kaynak: Haber Global TV

Hindistan Bihar