Boşanmanın ardından Bill Gates sessizliğini bozdu: Pedofili Epstein ile ilişkisine ilk kez yanıt verdi!

Boşanmanın ardından Bill Gates sessizliğini bozdu: Pedofili Epstein ile ilişkisine ilk kez yanıt verdi!

Dünya yazılım devi Microsoft'un patronu ve dünyanın en zengin işadamı Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in 27 yıllık evliliği dün resmen sonlandı. Pedofili iddialarıyla gündeme gelen ve hapishanede hayatına son veren Jeffrey Epstein ile bağlantısı olan Bill Gates'ten Epstein itirafı geldi

Taciz ve pedofoli iddiaları ile gündeme gelen ve 2019 yılında hapishanede hayatına son veren Jeffrey Epstein'ın Bill Gates ile olan ilişkisi gündeme bomba gibi düşmüş, Gates'in kötü giden evliliğini nasıl sonlandıracağı konusunda Epstein'dan fikir istediği öne sürülmüştü. 

Boşanmanın ardından Bill Gates sessizliğini bozdu: Pedofili Epstein ile ilişkisine ilk kez yanıt verdi! - Resim : 1

Gates ailesine yakın adı açıklanmayan iki kaynak, Epstein ve Gates'in 2011'den 2014'e kadar düzinelerce kez görüştüğünü, bu görüşmelerin Epstein'ın taciz haberleri ile gündeme gelen New York'taki dairesinde gerçekleştiğini iddia etmişti. Ancak Gates'in sözcüsü yaptığı açıklamada 'Bill, Epstein'dan evlilik veya başka herhangi bir şey hakkında hiçbir zaman kişisel tavsiye almadı veya talep etmedi. Bill, Melinda ya da Epstein ile olan evliliği hakkında hiçbir zaman şikayet etmedi' ifadeleriyle çıkan haberleri yalanlamıştı.

NOBEL ÖDÜLÜ İÇİN DE YARDIM İSTEDİĞİ İDDİASI

Gates Vakfı'nın eski bir çalışanı da, Bill Gates'in Nobel Barış Ödülü alabilmek için, çocuk istismarından hüküm giyen Jeffrey Epstein ile görüştüğünü iddia etmişti. Gates Vakfı'ndan bir temsilci ise Nobel ödülünün onur verici olacağını fakat Bill Gates'in bunun için böylesine bir kampanya yürütmediğini ve Epstein ile görüşmediğini söyleyerek çıkan haberleri yine yalanlamıştı.

BOŞANMANIN ARDINDAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Gates, CNN'den Anderson Cooper'a verdiği röportaj ile, eşi Melinda Gates ile boşanmasının ardından ilk kez sessizliğini bozdu. 

Gates, eski eşiyle birlikte vakıf çalışmalarına devam edeceklerini söylerken, Melinda Gates'in 'Vakfın' ilerlemesinde inanılmaz güçlü etkileri olduğunu dile getirdi. Gates, "Birlikte yaptığımız çalışmalardan her zaman keyif aldım." dedi. 

Gates, Epstein hakkında çıkan iddialara ilk kez yanıt vererek, "Onunla, küresel sağlık için bağış toplayabilmek adına birkaç akşam yemeği yedim. Ancak gerçeklikten uzak göründüğünde iletişimimiz sona erdi. Onunla zaman geçirmek, ona itibar kazandırmak büyük bir hataydı. Bir hata yaptım." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Microsoft Bill Gates pedofili Jeffrey Epstein melinda gates cinsel istismar