Boğaların çiftleşmesinde kullanılan ilacı içip hastanelik oldu

Boğaların çiftleşmesinde kullanılan ilacı içip hastanelik oldu

Meksika'nın Veracruz eyaletinde boğalar için geliştirilen iktidarsızlık ilacını alan adam 3 gün ereksiyon yaşadıktan sonra acı içerisinde hastaneye kaldırılınca dünya gündemine oturdu

Meksika'nın Veracruz eyaletinde Reynosa kentinde yaşayan adam, tanıştığı 30 yaşındaki kadını "yatak performansıyla" etkilemek istedi. Boğalar için geliştirilen bir iktidarsızlık ilacını kullanan talihsiz adam sürekli erekte olmasından dolayı acı içerisinde hastaneye kaldırıldı. 

Kasık ağrısı dinmeyen adamın erekte halini gören doktorlar şaşkına döndü. Yerel basına konuşan doktorlar, "Veracruz'da bir iktidarsızlık ilacı satın almış ve daha sonra kullanmış. Bu ilacı bölgede yaşayan çiftçilerden satın almış. Çiftçiler bu ilacı boğaları çiftleştirmek için kullanıyormuş" açıklamasını yaptı.

Doktorlar hastanın kişisel bilgileri ve sağlık durumu hakkında bir açıklama yapmaazken, hastane yönetimi talihsiz adamın hastane yatağında çekilmiş fotoğrafını sosyal medyada paylaştı . Ameliyat olmak zorunda kalan adamın durumu sosyal medyada gündem oldu. 

ilaç ereksiyon Meksika