Bir ülke Marilia Mendonca için ağlıyor: Hayranları cenaze törenine akın etti

Brezilya
Bir ülke Marilia Mendonca için ağlıyor: Hayranları cenaze törenine akın etti

Uçak kazasında hayatını kaybeden 26 yaşındaki pop yıldızı Marilia Mendonca, Brezilya'yı yasa boğdu. Açık havada gerçekleştirilen cenaze törenine Mendonca'nın binlerce hayranı akın etti. Annesinin kızının tabutu başında hıçkıra hıçkıra ağladığı anlar yürek burktu.

Brezilya'nın en sevilen sanatçılarından biri olan  Marilia Mendonca’nın ölümü hayranlarını yasa boğdu.

Minas Gerais eyaletinde düşen uçakta yapımcısı Henrique Ribeiro, Abicieli Silveira Dias Filho ve pilot ve yardımcı pilotla birlikte yaşamını yitiren Mendonca’nın cenaze töreninde acı görüntüler vardı. Annesi tabutu başında fenalaşırken çok sayıda hayranı da alanın etrafında uzun kuyruklar oluşturdu.

Bir ülke Marilia Mendonca için ağlıyor: Hayranları cenaze törenine akın etti - Resim : 1

2019 yılında albüm kategorisinde Latin Grammy ödülünü kazanarak şöhrete kavuşan 26 yaşındaki Marilia Mendonca’nın uçağının neden düştüğü henüz bilinmiyor. Yetkililer incelemelere devam ettiklerini açıklarken Brezilya hükümeti de, “Marilia Mendonca, yerel Brezilya müziği ve kültürü için bir miras bıraktı. O kesinlikle unutulmayacak” açıklamasını yaptı.

Bir ülke Marilia Mendonca için ağlıyor: Hayranları cenaze törenine akın etti - Resim : 2

Geçen yıl Brezilya’da Covid-19 sebebiyle sokağa çıkma yasaklarının olduğu bir dönemde YouTube üzerinden canlı konser kaydı paylaşan Mendonca’yı 3.3 milyon insan izlemiş ve bu sayı bir rekor olarak kayıtlara geçmişti.Bir ülke Marilia Mendonca için ağlıyor: Hayranları cenaze törenine akın etti - Resim : 3

 

Kaynak: Diğer

uçak kazası Brezilya