Biden'ın kalemle imtihanı

Joe Biden

Siyasi kariyerinde skandallara ve gaflara da imza atan ABD'nin 46'ncı başkanı Joe Biden, 4 yeni kararnameye imza attığı sırada bu kez sakarlığıyla gündeme geldi

ABD Başkanı Donald Trump görevdeyken sakarlıklarıyla sık sık gündeme geliyordu. ABD Başkanı Biden, 4 yeni kararnameye imzasını attı. Biden'ın imza sonrasında kalemi cebine koyamadığı anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

O anların kaydedildiği videoda, kalemle imtihanı sosyal medyada gündem konusu olan Biden'ın, ceketin cebine koymakta başarılı olamayınca kalemi pantolon cebine koyduğu görüldü.

SKANDALLARA VE GAFLARA DA İMZA ATTI

Biden siyasi kariyerinde skandallara ve gaflara da imza attı. 8 kadın uygunsuz davranışları nedeniyle Biden'dan şikayetçi oldu. Saç koklama huyu nedeniyle de manşetlere çıktı. Unutkanlığı da başına dert oldu. Bir ara Barack Obama'nın adını unuttu, onu "Barack Amerika" diye sahneye çağırdı. Belden aşağısı felçli Missouri Senatörü Chuck Graham’dan ayağa kalkmasını istedi.

78 yaşındaki Biden, Amerika tarihinin en yaşlı başkanı oldu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede olduğu gibi iklim değişikliğiyle mücadelede de birlikte hareket edilmesi gerektiğinin altını çizen Biden, "iklim değişikliği" başlığında üç resmi karara imza attı. Biden ayrıca, federal kurumlara veri ve bilime dayanan kararlar alınması emrini veren bir bildiri imzaladı.

Kaynak: Haber Global TV

Joe Biden