Beyaz Saray'da sırlar ifşa oldu: Melania Trump'tan Ivanka'ya 'yılan' benzetmesi

Beyaz Saray Ivanka Trump
Beyaz Saray'da sırlar ifşa oldu: Melania Trump'tan Ivanka'ya 'yılan' benzetmesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump ile Donald Trump'ın önceki evliliğinden olan kızı Ivanka Trump arasında sular bir türlü durulmuyor. Melania Trump'ın eski danışmanı Stephanie Winston Wolkoff yazdığı kitapta sırlar ifşa oldu

ABD'nin First Lady'si Melania Trump'ın eski yardımcısı ve danışmanı Stephanie Winston Wolkoff yazdığı kitabında First Lady'nin üvey kızı Ivanka Trump ve damadı Jared Kushner'dan hiç haz etmediği ve onlara yılan benzetmesi yaptığını iddia etti. 

Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady (Melania ve Ben: First Lady ile Dostluğumuzun Yükselişi ve Düşüşü) başlıklı kitapta Melania Trump’ın üvey kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner’dan hiç haz etmediği ortaya çıktı.

Wolkoff kitabında, "Melania, Ivanka için kaçak avlanıyor yorumunu yapıyordu. Trump göreve başladığında Müslümanların ülkeye girişini yasakladı ve kaçak göçmenleri çocuklarından ayırmaya karar verdi ve o dönemde Melania Washington’da değildi. Ivanka babasının yanındaydı ve gereksiz çıkışlar yapıyordu" ifadesini kullandı.

Melania’nın, Trump’a danışmanlık yapan Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner’ı hiç sevmediğini yazan Wolkoff, "Melania, onlar için yılan benzetmesini yapıyordu. Melania, Ivanka’nın kaçak avcılık yaptığını söylüyordu çünkü üvey kızı First Lady’nin görevlerinin üzerine basıyordu. First Lady, Ivanka ve eşine yılanlar diyordu çünkü, istediklerini elde etmek için her şeyi yapacaklarını söylüyordu" ifadesini kullandı.

İKİ KADIN ARASINDAKİ GERİLİMİN BAŞLANGICI

İki kadın arasında uzun süredir devam eden savaşın, Donald Trump'ın ABD Başkanı seçilerek Beyaz Saray'a taşınması sırasında zirve yaptığı iddiaları ortaya atıldı. Buna göre Melania, henüz Beyaz Saray'a taşınmadan önce Ivanka Trump, First Lady Ofisi'ni First Family Ofisi'ne çevirmek için bazı girişimlerde bulundu. Ivanka'nın, Melania Trump'ın ofisini kendi ofisi gibi kullanmasına sinirlenen Melania'nın Beyaz Saray'a taşınır taşınmaz ilk işinin Ivanka'nın ayağını First Lady Ofisi'nden kesmek için bazı kapılar eklettiği ortaya çıktı. 

5 ÇOCUĞU, 10 TORUNU VAR

Donald Trump üç kez evlendi. 5 çocuğu, 10 torunu var. İlk evliliğini 1977'de çekoslavakya doğumlu ünlü manken ve atlet, kızı Ivanka'nın da annesi olan Ivana Zelnickova ile yaptı. 1993'te Amerikalı televizyoncu Marla Maples ile evlendi. Üçüncü ve son evliliğini 2005 yılında Slovenyalı ünlü model Melania Knaus'la yaptı. 

Melania Trump, eski manken, değerli mücevher ve saat tasarımcısı ve 45. Birleşik Devletler başkanı Donald J. Trump'ın eşidir.

45. ABD Başkanı Donald Trump ile evlidir. Yugoslavya'da (şu anda Slovenya) doğmuştur, 2001 yılında ABD'de kalıcı oturma hakkına sahip olmuş, 2006 yılında Amerikan vatandaşlığına geçmiştir. 2016 seçimlerinde eşi Donald Trump'ın başkan seçilmesiyle birlikte First Lady olmuştur.

 

Kaynak: Haber Global TV

Beyaz Saray Melania Trump