Ivanka Trump ve Melania Trump arasındaki gizli savaş

Ivanka Trump ve Melania Trump arasındaki gizli savaş

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka ile karısı Melania arasında yaşanan savaşın, Beyaz Saray'da zirve yaptığı konuşuluyor. İddiaya göre Ivanka, First Lady Ofisi'ni First Family Ofisi yapmak istedi fakat bu girişimini Melania engelledi

ABD Başkanı Donald Trump'ın karısı Melania Trump ile Donald Trump'ın önceki evliliğinden olan kızı Ivanka Trump arasında sular bir türlü durulmuyor. İki kadın arasında uzun süredir devam eden savaşın, Donald Trump'ın ABD Başkanı seçilerek Beyaz Saray'a taşınması sırasında zirve yaptığı iddiaları ortaya atıldı. Buna göre Melania, henüz Beyaz Saray'a taşınmadan önce Ivanka Trump, First Lady Ofisi'ni First Family Ofisi'ne çevirmek için bazı girişimlerde bulundu. Ivanka'nın, Melania Trump'ın ofisini kendi ofisi gibi kullanmasına sinirlenen Melania'nın Beyaz Saray'a taşınır taşınmaz ilk işinin Ivanka'nın ayağını First Lady Ofisi'nden kesmek için bazı kapılar eklettiği ortaya çıktı. 

Mary Jordan'ın yazdığı "Anlaşma Sanatı: Melania Trump'ın Anlatılmayan Hikayesi" adlı kitaba göre Ivanka Trump, oğlu Barron'un okulu nedeniyle bir süre New York'ta kalıp Beyaz Saray'a hemen taşınmayan Melania'nın gelmesinden önce Beyaz Saray'da bir dizi değişiklik gerçekleştirdi. Buna göre Ivanka, Melania için ayrılan ofisi tüm aile üyelerinin kullanabileceği bir alan olarak tasarlamayı istedi, ancak Melania bunu engelledi.

Jordan, kitabında "Melania uzaktayken, Ivanka, Beyaz Saray'ın elitlerine davetler düzenleyip özel salonunun keyfini çıkardı. First Lady'nin ofisinde kendi evindeymiş gibi davrandı. Ancak, Melania bundan hoşlanmadı, buraya taşındığında sınırları belirlemek için ofisine çeşitli kapılar ekletti" diyor.

Bu arada Melania Trump'ın, eşinin 14 Haziran'daki doğum günü nedeniyle sosyal medya üzerinden kutlama yapmaması ve ortalarda görünmemesi dikkat çekti.